Megéri ingatlant vásárolni a Ráday utcában befektetés, kiadés céljából?
"Ha ma gond nélkül lehet 7%-os likvid akciós bankbetétet találni, akkor úgy gondolom, nem irreális elvárás a 10% hozam az ingatlantól." Hol van 7%-os bankbetét??? SZÓLJATOK!
Én vennék a Ráday utcában lakást! Szerintem az tök jó hely...
A cikk 2011-es, akkor még annyit volt a kamat. :) Szerintem jól össze vannak benne foglalva az érvek és az ellenérvek.
Én továbbra sem vennék a következők miat: kinek adod ki? ha kiadod fog fizetni? ha nem fizet és lelakja a lakást mit fogsz csinálni? mi lesz ha 3 hónapig üres a lakás? mi lesz ha nem akar kiköltözni (nem lehet csak úgy kirakni)? ha nem hivatalosan adod ki és nézeteltérés van fel fog nyomni valahova és még meg is büntetnek. Mennyibe fog kerülni az állandó felújítás? Mennyibe kerül az rendszeres takarítás / mosás stb stb...de ha sok időd van 50-100eFt-ért ilyenekkel vesződni akkor hajrá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!