Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tudtok Budapesten jó lakásokat?

Tudtok Budapesten jó lakásokat?

Figyelt kérdés
Ahol épp most laktok, vagy ahova szívesen elköltöznétek. Olyan lakásra gondolok, amiben jó a szobák elrendezése, lenne az utcán parkolóhely, akár a kisvárosi lakótelepekhez hasonlót. Lehetőleg ne a külvárosban legyen, de minden érdekel :) Köszi

2014. okt. 25. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Pók utca vagy Káposztásmegyer 3-4 emeletes házai. Esetleg a XIII. kerületben a cserepes panelek, bár az a környék kevésbé tetszik, és az ottani lakásokba úgyis szinte csak kihalálos alapon lehet bejutni... Pók utca közelebb van a központhoz, de túl drága, Káposztás eléggé kint van, viszont jó a tömegközlekedés egészen tűrhetőek az árak. Esetleg még a József Attila lakótelep, de annak a tágabb környezete nekem nem túl szimpatikus...
2014. okt. 25. 22:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Én 5 évig laktam albérletben egy másfélszobás, erkélyes 1 emeleti lakában. Imádtam itt lakni (december 20-ig lakom még itt) 16 kerben, zöldövezeti, nyugodt környék. A lakás elrendezése is nagyon jó, mert a 2 szoba külön van, egy folyosó elválasztja őket. Van szép konyha, kis szobában erkély is van. A lakás tulajdonosai külföldön élnek így sosem zavarnak. Évente egyszer hazajöttek nyaralni, akkor is csak egy napra jöttek fel, de előtte mindig szóltak. Rendesek nagyon.. De miért érdekel ez?
2014. okt. 25. 23:44
 3/9 anonim válasza:
en a Haller utcaba lakok es bazijo! szep,kulturalt hely!
2014. okt. 26. 11:46
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2014. okt. 26. 12:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Lakásvásárlás előtt állok, azért érdekel :)
2014. okt. 26. 14:17
 6/9 anonim válasza:
Budán vagy Pesten szetetnéd venni?
2014. okt. 26. 23:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Elsosorban Buda, de Pesten is vannak jo helyek :)
2014. okt. 27. 06:16
 8/9 anonim válasza:
hat ez igy eleg nehez... mennyi penzed van,porgos-csendes (tehat milyen kornyezet tetszik),csaladi-nem csaladi,fel akarod-e ujotani vagy csak bekoltozni... persze a legjobb az lenne ha kineznel par kecot es elsetalgatnal arrafele.:)
2014. okt. 27. 18:03
 9/9 anonim válasza:

Mi Újpest -Központban lakunk, panelben. Annak ellenére, hogy óriási családi házban nőttem fel hatalmas kerttel, könnyedén megszoktam a mostani lakásunkat. Egyetem alatt is panelben éltem, de azt nem szerettem, mert nem volt szép a környék, meg hülyék voltak a szomszédok is. Itt ha síri csend van, akkor is csak max. azt hallom, ha valaki nyitja a rácsot ami a folyosónkhoz tartozik, semmi egyebet, soha. A lakás egyedi elrendezésű és nagy, a szomszédok nem bolondok, hanem normálisak. 10. emelet, csöndes, panorámás.

Újpestet meg imádom, mert folyamatosan fejlődik, minden itt van a közelben, nincs sok dakota ( csak 1-2 utcában ), de ők ott el is vannak maguknak, ahogy látom. Sok a zöldövezet és király a tömegközlekedés. Nyilván vannak ennél jobb környékek is, de mi imádunk itt lakni, főleg mert én pl nő létemre simán le tudok menni éjjel is a boltba, nem félek, hogy megtámadnak. Dél pesten már több negatív tapasztalatom is volt, meg a belvárosban is, ahol már meg is támadtak 1x.

2014. okt. 27. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!