Tudtok Budapesten jó lakásokat?
Mi Újpest -Központban lakunk, panelben. Annak ellenére, hogy óriási családi házban nőttem fel hatalmas kerttel, könnyedén megszoktam a mostani lakásunkat. Egyetem alatt is panelben éltem, de azt nem szerettem, mert nem volt szép a környék, meg hülyék voltak a szomszédok is. Itt ha síri csend van, akkor is csak max. azt hallom, ha valaki nyitja a rácsot ami a folyosónkhoz tartozik, semmi egyebet, soha. A lakás egyedi elrendezésű és nagy, a szomszédok nem bolondok, hanem normálisak. 10. emelet, csöndes, panorámás.
Újpestet meg imádom, mert folyamatosan fejlődik, minden itt van a közelben, nincs sok dakota ( csak 1-2 utcában ), de ők ott el is vannak maguknak, ahogy látom. Sok a zöldövezet és király a tömegközlekedés. Nyilván vannak ennél jobb környékek is, de mi imádunk itt lakni, főleg mert én pl nő létemre simán le tudok menni éjjel is a boltba, nem félek, hogy megtámadnak. Dél pesten már több negatív tapasztalatom is volt, meg a belvárosban is, ahol már meg is támadtak 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!