Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha megveszek egy tetoteri...

Ha megveszek egy tetoteri lakast aminek kiderul hogy beazik a teteje, akkor a tetot kinek kell megcsinaltatni?

Figyelt kérdés

2014. okt. 9. 10:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

elmész a lakáshoz becsöngetsz a szomszédokhoz és megkérde

én így vettem házat és a szomszéd mondott egy olyat, hogy terhelés előtt van a ház, azonnal megvettem 70százalékon, a nav perelt is, de megnyertem

2014. okt. 9. 17:35
 12/28 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező, igen, komolyan írtam.

A használt autót sem vesszük meg, ha tisztára le van sikálva a motorja. Nem állítom, hogy 100% susmus, de az ilyesmi mindig gyanús.

2014. okt. 9. 17:53
 13/28 anonim válasza:
100%
A szomszédok valóban tudnak ebben segíteni, mert ha nem is velük esett meg akkor is hallottak róla. Érdemes többüket megkérdezni, mert van aki kedves ismerős a tulajjal és nem feltétlenül akarja elrontani a vásárját - mi így jártunk. De több szomszéd véleménye már nem olyan egyoldalú.
2014. okt. 9. 18:19
 14/28 A kérdező kommentje:
Egy csalade volt eloszor,bese koltoztek,nem tudtak fiizetni vagy hogy volt,most egy ceg a tulajdonosa. Nem hinnemhogy ismerik a szomszedok,szerintemmegkerdezzuk.fura annyibol hogy a varos legjobb kormyeken 60 nm 3 szoba.annyi hogy tetoter,belmagassag van ahol alacsony,nincs erkely . ,de igy is eleg olcso ar foleg h nem laktak,csak be kellene butorozni es koltozni.
2014. okt. 9. 18:29
 15/28 anonim válasza:
Mi ugyanekkora lakást vettünk, ugyancsak legfelső emeleten. Annyi a különbség, hogy a mienk régebbi, laktak már előttünk benne 40 évig. Kíváncsi lennék, hogy mennyi az ára az általatok kiszemeltnek, illetve, hogy kisváros/nagyváros, megyeszékhely, stb. Csak összehasonlításképp kérdem. Írhatod privátban is, ha nem akarod publikálni.
2014. okt. 9. 18:48
 16/28 A kérdező kommentje:
Nagyobb varos, 8.5 millio korul
2014. okt. 9. 21:12
 17/28 A kérdező kommentje:
Jo lenne ha nem atveres lenne,mert megvennenk a lakast. Csak ha nem mond a szomszed semmit,nem tudom,hogy szakembert lehet e oda hivni,hogy megnezze a tetot...?
2014. okt. 9. 21:16
 18/28 anonim ***** válasza:
Mindig kell lakás- és házvásárláshoz is statikus és építőipari szakembert magatokkal vinni. Szerintem is beázhatott, új tető is lehet hibás.
2014. okt. 9. 22:16
 19/28 Nagyfater ***** válasza:

A tető szigetelése, az esetleges beázás megszüntetése a _társasház_ feladata. Csakhogy egyrészt a szakszerű szigetelés - főleg az utólagos - nagyon sokba kerül, és a társasházaknak általában nincs rá pénzük, másrészt, ha egyszer egy tető elkezd beázni, akkor, ha csak újra nem építik az egész tetőburkolatot, a beázás előbb-utóbb újra megjelenik.

Az, hogy a szomszéd tetőtéri lakás nem ázik, nem jelent semmit. Ha a legkisebb gyanú is fennáll a beázásra - és ilyen az eladás előtti friss festés! -, akkor azt a lakást nem szabad megvenni.

2014. okt. 10. 08:39
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Az eladás előtti festés nagyon gyanús!!! Ezzel az eladók hibát szoktak elfedni. Amúgy miért festené ki? Ez az a beruházás, ami sosem térül meg az eladónak, mert a vevő azt mondja, hogy neki ez a szín, amire most festették a falat nem tetszik, kár volt festeni, kezdheti előlről a neki tetsző színnel. És nem hajlandó azt a plusszt kifizetni, amennyit a festés ér.

Vásárlás előtt mindenképpen bádogossal, tetőfedővel együtt menjetek nagyon alaposan szétnézni. Egy ablak közeli beázási folt is bádogozási hiba jele. Nagyon vigyázzatok és legyetek körültekintőek!

2014. okt. 10. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!