Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen értékben tudtok házat/l...

Milyen értékben tudtok házat/lakást venni?

Figyelt kérdés

Házvásárlás előtt állunk, nézegetem az ingatlanokat de kb. 80% min.20, de inkább 25 milliónál kezdődik (a maradék vagy nagyon régi, vagy zártkerti/üdülőövezeti kis házikó). Kicsit lelombozó, na. Mi fiatalok vagyunk, 2 kis gyermekkel (eddig családon belül szerencsére biztosított volt a lakhatásunk külön házban, de szeretnénk sajátot). Összjövedelmünk kb. 300 000 Ft/hó, de 8 millió Forintnál több kölcsönt nem szeretnénk felvenni, olyan 10-15 millió között keresgélünk.

Kedves ház és lakásvásárlók ti mennyiből gazdálkodtok, milyen ingatlant kerestek?

2014. szept. 26. 07:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"a forgalom meg a toredeke mint pl. Szigetkozben van Csanak kornyeken. "

Szigetkozben VAGY Csanak kornyeken.

2014. szept. 26. 11:10
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy kizárt pl. Gönyű, ha találnánk ott olyan ingatlant, ami miatt érdemes lenne kimozdulni abból a komfortzónából, amit ismerünk. Gönyűn pl. még életemben se voltam:)
2014. szept. 26. 11:31
 13/19 anonim ***** válasza:

beulsz az autoba aztan elmesz :)

Dunapartot nemreg raktak rendbe, szep lett.

2014. szept. 26. 11:34
 14/19 anonim ***** válasza:

Hű, milyen árak vannak ott.

Itt Közép-Hevesben falun már 10-ért olyanokat lehet kapni, ahol egy tisztasági festés kell maximum, de 5-ért is van olyan felújítandó, ahol pár évig el lehet lakni minden hozzányúlás nélkül.

2014. szept. 27. 08:07
 15/19 anonim ***** válasza:
Vegyetek egy nagyobb panelt, és alakíttassátok át a saját ízlésetekre. Ezzel jöttök ki a legjobb ár/érték arányban. 71-es panelt kapsz 10 millió körül, és 3-4 millióból gyönyörűre meg lehet csináltatni és úgy, hogy két gyerekkel is élhető legyen jó ideig.
2014. szept. 27. 19:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Jah most nézem, hogy nem pesten akarsz... hát, vidéken ennyiért, szerintem nagyon sok.
2014. szept. 27. 19:37
 17/19 anonim válasza:
Én elég kevésből tudtam gazdálkodni, végül vettem egy vidéki faluban egy lelakott házat, majd felújíttattam. Nem volt jó vásár, később hirdettem, de nem kelt el, viszont találtam rá egy megbízható bérlőt. Én senkinek nem javaslom a mostani helyzetben, hogy vegyen felújítandó házat alacsony áron, csak azért, mert az olcsó. A végén annyit kell rákölteni, hogy annyiért meg nem lehet eladni. Azóta is keresgéltem, nézegettem vidéki házakat. Heves, Jász-Nagykun-Szolnok keleti része és Békés megye valóban olcsó; én mobilis vagyok, és nekem nem mindegy, hogy Pest közelében kapok X összegért egy felújítandó romot, vagy az ország csendesebb, élhető részén ugyanazon X összegért egy olyat, amire gusztusom is van. Sőt, ahogy körülnéztem a lakáspiacon, szintén találtam meglepően jó ajánlatokat vidéken, az egyik ilyen lakást az orrom elől vitték el. Szóval tényleg gyorsnak kell lenni. Egyébként egy olcsóbb nyaraló is jó befektetés, persze a kérdés feltevője családi házban gondolkodik, ezt úgy általában írom.
2014. okt. 2. 16:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Hajj de nem tetszik valakinek a válaszom... Tán irigykedik vagy mi az oka? Én vagyok, aki írta, hogy anyósomékkal közösen költözünk, mert így már élhető házat tudunk venni. Leírnád kérlek az okát, aki lepontozott, hogy miért is? Rettentő kíváncsi lennék rá....
2014. okt. 3. 08:43
 19/19 anonim ***** válasza:
15 milláért kaphatsz jó házat,de ott rendszerint nincs munkahely.Magam intéztem az ingatlanvásárlást és találkoztam nagyon sok hamis emberrel.A 25 millásnál feltételezhető,hogy nem bontott téglából építették és nem sajnálták ki az anyagot.
2014. okt. 4. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!