Szigetszentmiklós, Dunavarsány, Szigethalom, Dunaharaszti,
Diósd, Biatorbágy, Dunakeszi. Hol vegyek házat?
Utolsó jól leírta.
Én a 17. kerület szélére költöztem egy természtvédelmi terület mellé a nagytarcsai oldalra, M0-áson 22 perc a Hősök tere, busszal, metróval 50 perc a Blaha. Itt olyan csönd van, amilyet Szigetszentmikóson soha nem fogsz megkapni - ugyanazért az árért. Az M0 túl messze van a zajhoz, repülő és vonat nem jár felettünk, mellettünk. Vagy 10,5M sok egy nagy telekért és egy 1,5 szobás házárt Budapesten? Ja, és itt kék busz jár és nincs etnikum se...
2014. szept. 18. 09:44
...Biatorbágyon is van egy nyaralónk, de befelé hétköznap behal a társaság a dugóba. Akár 1 óra araszolásra is számíthatsz. Szigetszentmiklóson némelyik főút olyan szűk, hogy nemhogy járda nincs, de kvázi addig sem tudsz megállni amíg beállsz a garázsba. Akkor vendéget hogy fogadsz majd? Dunakeszi kápmegyeri fele elég jó autósoknak. Dunaharaszti tűrhető, csendes és a közlekedés sem rossz. Diósd nagyon burzsuj vagy túlárazott, télen rossz közlekedni.
2014. szept. 18. 09:50
Északon nem néztél? Pl. Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu? Volánbusszal 45 perc Újpest-Városkapu, ott a 3-as metró. Sokan járnak be dolgozni vagy iskolába. A közlekedés jó, fővonali (több járat is van), de a püspökmajori lakótelepi járat sem rossz. Szentendrén ott a HÉV, azzal is be lehet menni Budapestre. Nem zajos, nem zsúfolt, nem napon barnult kevés van (Szentendrét kivéve). Nem bántam meg, hogy ide költöztem.
2014. szept. 19. 12:44
14/22 banánherefőzelék válasza:
Szerintem a budai oldalon Érd jobb részei (felső liget, postástelep), vagy Diósd, pesti oldalon Dunaharaszti vagy Taksony. Esetleg Szigetszentmiklós némely része. Mi Szigethalmon lakunk, és ez az a hely, amit semmiképpen sem ajánlanék!
2015. jan. 4. 15:58
A két legnagyobb ingatlanhirdető úgy felverte az árakat az indexes és origós fizetett cikkeikkel (amikkel a befektetőkre akartak hatni, be is húzták őket a csőbe), hogy már vidéken is 10-15 millióért csak egy putrit tudsz venni. Budapest környékén meg maximum valami lepukkant lakást, esetleg bent Budapesten egy kisebb panelt, valamelyik nem túl jó környéken.
Ennyiért nagyobb körzetben keresgélnék, dél-keleti irányban és felékszülnék arra, hogy még ott is csak további hitellel tudok házat venni.
2015. jan. 4. 20:54
vagy megvárod hogy bedőljön a piac
2015. jan. 4. 21:30
Ki kell fogni, nekünk tavaly sikerült bedőlt devizahiteles, szépen felújított, szigetelt stb. 90 m2 házat venni telekkel: 18 millióért. Normál ára 28 lett volna, minden extrával. Már éppen vinni akarta a bank, egy hónapjuk volt az eladásra.
2015. jan. 4. 23:20
Kedves kerdezo! Kivancsi lennek, hogy vegulis hova kerultetek es mi a tapasztalat? En is igy keresgelek, (bar nagyobb osszeggel).
2016. júl. 15. 10:00
Nézzetek körül Leányfalun, vannak eladó házak, még a 11-es út mellett sem rossz, nem zajos, mert a házak mind feljebb vannak.
2016. júl. 15. 10:07
Sziasztok!
Most rendesen össze lettem zavarva, holnap megyek megnézni egy házat a Bucka részre, de egyre rosszabbakat olvasok, ami az etnikum jelenlétét említi.
2016. júl. 29. 14:58
Kapcsolódó kérdések: