Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Újpest még mindig "prolinegyed...

Újpest még mindig "prolinegyednek" számít?

Figyelt kérdés
2014. aug. 26. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Barom.
2014. aug. 26. 23:33
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
ui: egy újpesti
2014. aug. 26. 23:33
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Sok a lepukkant, rozoga régi ház, menj végig a Váci úton, a külső része ilyen. A belső része már sokkal jobb.
2014. aug. 28. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Igen. Nem is a házakkal van baj, inkább az emberekkel. mondok példát: múltkor szálltam volna le a buszról, előttem egy tehénke tollászkodott, de ahhoz képest amennyi ideig áll egy busz egy megállóban, jó hosszú ideig. Rászóltam, hogy jó lenne, ha vagy mozdulna lefelé, vagy engem engedne leszállni, mert eltorlaszolja a busz ajtaját. Erre válasz: "Ne ugass te qurv@, mert pofán b@..lak" (szó szerint idéztem). És ha egyedi eset lenne, azt mondanám, hogy tahók mindenhol vannak, de nem. Szóval ez újpest.
2014. aug. 30. 17:57
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Igen, eléggé. Bár vannak jobb részei. De a panelos rész elég proli. Mind a házakat mind az embereket tekintve...Nem olyan rég költöztem oda, eleinte nagyon jó volt mert kvázi csak aludni jártam haza :) nem volt szempont hogy mennyire "élhető" a hely. De megváltoztak a dolgok és már fontos hogy tudjak pihenni, hogy jó legyen kinézni az ablakon vagy épp felszállni a buszra, bemenni a boltba, orvoshoz.... Amúgy meg egész jó a közlekedés, jártam haza éjszakaival is és sosem volt gond. Nem tudom milyen korosztály vagy és milyen terveid vannak, de ha családalapítás és letelepedés akkor inkább más környéket válassz, viszont ha fiatal vagy esetleg tanulsz vagy még pár évig csak "élnél" akkor nincs semmi gond a környékkel, csak toleránsnak, elfogadónak kell lenni. :) Ha van kérdésed nyugodtan írj privit, ha tudok válaszolok szivesen, mert tudom milyen nehéz kiválasztani a megfelelő környéket.
2014. szept. 1. 16:13
 6/9 anonim ***** válasza:
68%

Újpest nem egy homogén kerület, nagy különbségek vannak a kerületben. Vannak prolik, akik igénytelenek a saját megjelenésükre és a környezetükre is, de nem mindegy Újpest melyik részéről beszélsz, mivel nagy a kerület.

Az újpesti kertváros (Vécsey Károly utca környéke), Izzó lakótelep, Megyer nagyon kulturált és ápolt környékek. Én Megyeren élek gyerekkorom óta és nagyon szeretek itt élni.

Ehhez képest, ha 30-as, 147-es busszal átmegyek a Baross utcán egy teljesen más világba csöppenek.

Káposztásmegyer is kulturált és nagy előnye a zöld környezet, az Aquaworld és a Duna közelsége.

Baross utca, Károlyi utca, Templom utca környéke vegyes, a régi, földszintes körgangos házak közül sokat lebontottak helyükre társasházakat építettek, de megmaradtak a régi, lerobbant házak, amikben sok a "lebarnult" lakos.

Az Árpád úttól délre levő lakótelep is prolis környék.

2016. márc. 18. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
64%

Mi a Templom-Baross közötti részen lakunk, másfél éve költöztünk ide. Úgy látom, hogy egyszerű, de nagyon kedves emberek élnek a környéken. Attrocitás még nem ért. Az egyszerűséget pedig úgy értem, hogy aluliskolázott réteg van itt. De többnyire jószándékúak, kedvesek.

Földszintes "körsorházban" lakunk (van ennek valami hivatalos neve...?), a szomszédok is ilyenek. Cigány szomszédunk is van, de nagyon kedves család, az égvilágon semmi problémánk nem volt még velük.

Egy bolond öregasszony is lakott itt, a bolondot orvosi értelemben értem. Téveszmék, üldözési mánia, néha agresszív viselkedés, személyiségzavar. És ahogy illik, vagy 15 macska. Vele nehezen ment az együttélés, de több vita után ő adta fel és költözött el máshová, azóta nyugi van.

2016. márc. 18. 18:53
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

A Külső Váci út rémesen 1960-s évekre emlékeztet, lepukkant, a lebontott gyárak helyén gyomtenger, üres telkek. És romák mindenhol.

Én ennek a kerületnek kizárólag a káposztásmegyeri részét fogadnám el.

2016. márc. 18. 18:55
 9/9 anonim válasza:
73%
gusztusmentes egy hely, tele prolikkal. dózsás szurkolákkal, akik a volt ÁVÓs csapatot biztatják. Kopasz, kigyúrt férfiak LILÁban.. Homoszexuális fellegvár. Persze van, akiknek ez bejön..
2019. ápr. 6. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!