Melyik a legjobb környék a XIV. Kerületben?
Figyelt kérdés
2014. aug. 18. 20:16
1/5 A kérdező kommentje:
Istvánmező (Abonyi utca és Cházár András utca főleg) milyen?
2014. aug. 18. 20:34
2/5 anonim válasza:
A Thököly-Dózsa György út-Hermina út-Ajtósi D. sor határolta terület elég jó környék, tele villaépületekkel, követségekkel. Én szívesen laknék ott.
3/5 anonim válasza:
az egész kerület meglehetősen nyugis
4/5 anonim válasza:
Az egész kerület nagyon jó, én is itt lakok, imádom :)
Az Istvánmező jó hely, nekem annyi a bajom vele, hogy nem szeretem a régiépítésű házakat, de persze ez ízlés kérdése.
Egy köpésre a Városliget, meg a Thököly út jó közlekedéssel, szerintem sokan szeretnének ilyen helyen lakni.
5/5 plajer tibor válasza:
igen jól beszélnek, ISTVÁN MEZŐ legjobb.
Érdekes egy kis rész a STEFÁNIA út mentén és annak végén a SZOBRÁNC utca környéke.
Jó még a MEXIKÓI - RÓNA - ERZSÉBET KIRÁLYNÉ - THÖKÖLY határolta tömb.
VEZÉR út és a NAGY Lajos király út közötti rész.
De jó még a PASCAL fürdőtől kifelé a KÖRVASÚT SORIG.
EGRESSY TÉR környéke, REGNUM MARIANUM templom körül.
És a Tisztviselő telep /hasonló a Wekerléhez/ az EGRESSY -MOGYORÓDI- NAGY LAJOS - RÓNA között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!