Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Eladnánk a lakásunkat, mire...

Eladnánk a lakásunkat, mire kell figyelni amikor jönnek megnézni hogy kit engedünk be?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mégiscsak idegenek bejönnek nézelődni a lakásba, hallottam sajnos olyat hogy felmérték a terepet és utána visszamentek kipakolni...Kérjünk mindenkitől személyit és fénymásoljuk le, vagy mit lehet tenni hogy lecsökkentsük a kockázatot?
2014. aug. 12. 12:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én egyedülálló nőként árultam a lakásomat, ezért ingatlan-közvetítők segítségét vettem igénybe. Nem éreztem vola magam biztonságban, ha vadidegeneket kellett volna beengednem.
2014. aug. 12. 13:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Civilként nem hiszem, hogy kérhetsz csak úgy személyit fénymásolni.

Ez sajnos benne van a pakliban. A lakást tegyétek behatolhatatlanná, ne a potenciális vásárlókat méregessétek, mert nem vet rátok jó fényt, hiába értem az indíttatást.

2014. aug. 12. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!