Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szeretnénk elköltözni Budapest...

Szeretnénk elköltözni Budapestről olyan településre, ahonnan autóval és vonattal is egyszerűen és dinamikusan be lehet járni dolgozni a fővárosba. Merre nézelődjünk szerintetek?

Figyelt kérdés

Felújítandó családiházat keresünk, kerttel.

Amikor találok egy ránézésre megfelelőt hirdetésben, gyakran abba ütközök, hogy reggel katasztrófa a közlekedés. Sem autóval, sem busszal nem lehet gazdaságosan bejárni és/vagy vasúti kapcsolat nincs.

Nem ismerem a településeket, nem a környékről származom. Ezért tanácsokat, tapasztalatokat szeretnék kérni.

2014. aug. 10. 20:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A dunakeszi parton van vonat és buszközlekedés is, sőt több autópálya. A szentendrei parton sűrű a buszközlekedés. 40 perc alatt be lehet érni a Városkapuhoz.
2014. aug. 13. 23:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Érden laktam sokáig. Kocsival M7-en gyors, sok Volán járat, 3 vonatállomás (2 Délibe Kelenföldön át, a 3. nem tudom hova érkezik Kőbányán keresztül). Árakat nem tudok, kiskoromban építkeztünk, aztán albérlet volt.

Most Fóton, ez is klassz hely, kocsival csúcsforgalomban kissé döcögős, de azért nem rossz. Busz 30-35 perc alatt Újpesten van, 2 vonatállomás van, de azt még sose használtam. Árakról gőzöm sincs.

Mindkettőnek vannak gázos részei, de azokat szerencsére nem ismerem, ahol laktam/lakok, az bűnözőmentes, nyugodt környék.

2014. aug. 16. 00:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Pécelt vagy Gödöllőt is ajánlom. Gödöllőn minden van, a vonat közlekedés szuper (gyorsvonatok is megállnak), van busz is, HÉV. Pécelen jár a bkv busz még a vonat mellett. Vagy van még Isaszeg (itt vonat van, busz ritkán jár Pestre). Ezek kb 30 km-re vannak, fél óra vonattal. De a személyvonatok nagyon sokszor késnek (nem csak itt, hanem Gyömrő, Maglód stb útvonalon is).

Ami nekem még szimpatikus: Budaörs, Solymár és környéke (de azt nem ismerem).

2014. szept. 1. 20:15
 14/15 Isshak Judit válasza:
Kápolnásnyék, Velence.
2014. szept. 1. 21:05
 15/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a tanácsokat!

Megnézegetem, amiket írtatok.

Mi most Százhalombatta és Martonvásár felől néztük, az sem tűnt nagyon távolinak, illetve Biatorbágy, de beérve a városba a forgalom itt is megfogott azonnal és a XIV. kerületbe átjutni utána igen csak zötyögős volt vasárnap este.

Örülök, hogy írtok, jók az ötletek!

2014. szept. 2. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!