Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Jó vétel lehet ez a lakás?

Jó vétel lehet ez a lakás?

Figyelt kérdés
[link]
2014. júl. 28. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha valaki szereti a trópusi hőmérsékletet vagy tudja fizetni a klímát, akkor jó (tetőtér). Zajosnak is tűnik, mert azt írja, a főtérhez közel van. Amúgy szépek a képek, bár az a nagy ferde fal kicsit nyomasztó, 170 cm magasságig oké, de egy 190 centis pasi ne vegye meg, mert pocsékul fogja ott érezni magát. Az ottani ingatlanárakkal nem vagyok tisztában, így nem tudom, ez így árában van-e.

Ez nagyobb, van hozzá kis kert, közel van Pesthez, szóval nekem inkább kellene:

[link]

2014. júl. 28. 19:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát a környéken és az árakat én sem ismerem, de biztos nem venném meg. Mennyire komolyan vehető egy hirdetés, amiben alapterületet körülbelülre írnak egy szobánál...? 4 szoba a mesében, nem hiszem, hogy a konyha/nappali szobának számít. A 61nm alapterületből szerintem egy része nem hasznos alapterületnek számít ahogy elnézem.

Berendezni sem igazán lehet. A konyha nekem elég kiábrándító, egy rendes használatra biztos kevés az a felület, többet meg nem nagyon tudsz hova berakni.

Az összenyíló ajtóktól is rosszul vagyok.

Rezsinél számolni kell légkondival, tetőtérben máshogy nem maradsz meg nyáron. Kivitelezés miatt előfordulhat beázás, a gipszkarton falak hajlamosak repedni, ezeket mindenképp alaposan meg kell nézni.

Én nem venném meg, mert szerintem borzalmasan nyomasztó, berendezhetetlen és a beosztása sem tetszik. Persze ez ne befolyásoljon, a saját véleményed fontos.Meg ne egy hirdetés alapján döntsd el, ha tetszik, megfelel az igényeidnek, akkor nézd meg, vizsgáld meg alaposan, tájékozódj az árakról, szomszédokról, stb és utána dönts.

2014. júl. 29. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!