Tiszta ráfizetés?
A fiam meg akarta vásárolni a mamája lakását,ami az enyém, és a nővéremé.Mármint,hogy kifizeti a nővérem részét, nekem pedig törlesztgeti.De mikor megtudta, hogy a lakás csak viszi a pénzt, mivel nem lakják, akkor is fizetni kell a közös költség, fűtés,és egyéb alapdíjakat, lemondott róla.Nem akar ott lakni egyenlőre, csak felújítgatta volna, és ha úgy adódik bekőltözik.
Sajnos, eladni nehezen tudnánk, albérletbe rizikós kiadni.Nem tehetünk mást, csak fizetjük hónapról hónapra a költségeit??:(Jobb a kertes ház ilyen szempontből...
Nem értem.
"A fiam meg akarta vásárolni a mamája lakását,ami az enyém, és a nővéremé."
Ha a mamája lakása, akkor nem a tiéd és nővéredé.
Amúgy mi a kérdés?
Bocsi, kiegészítem.A lakásból a mama idősek otthonába költözött.Fele része az övé, fele a miénk a nővéremmel.
A kérdés pedig,amit írtam:"Sajnos, eladni nehezen tudnánk, albérletbe rizikós kiadni.Nem tehetünk mást, csak fizetjük hónapról hónapra a költségeit??"
"Tiszta ráfizetés?"
Egyéb kérdés?:)
De csak ha kötözködni akarsz, inkább ne írj többet ide,köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!