Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit jelent az emelt szintű...

Mit jelent az emelt szintű fűtés kész állapot?

Figyelt kérdés
Új építésű házat néztünk ki és azt írják, hogy az ár emelt szintű fűtés kész állapotra vonatkozik. Addig oké, hogy fűtés kész van benne, de azon belül még mi? Google-ban semmit nem írnak, erről, hogy mit is takar pontosan.
2014. júl. 3. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Talan fel kellene hivni a hirdetot, hogy pontosan mit ert ez alatt. Lehet ordas nagy kamu is: pl. a radiatorok bent vannak, de kazan nincs, ettol 'futeskesz'. Meg valoszinubb, hogy ezen kivul semmi nincs kesz, azaz sem belso vakolas, sem festes, esetleg belso nyilaszarok is hianyoznak, stb. stb. stb.
2014. júl. 3. 16:55
 2/7 A kérdező kommentje:

A hirdetés feladója: ingatlaniroda

Eladó/Kiadó: Eladó

Ingatlan típusa: Ikerház

Alapterület: 101 m²

Szobák száma: 3 12 m² felett

Állapot: Építés alatt

Fűtés: Gáz (cirko)

Energiatanúsítvány: A+

Tetőtér: Nincs

Pince: Nincs

Győrszentivánon a Vonat utcában 2 lakásos tégla szerkezetű hőszigetelt ikerházban, nettó 101nm-es családi lakóház emeltszintű fűtéskész állapotban még mindíg leköthető. Szocpol, kedvezményes lakáshitel igényelhető! Az épületben 3 normál (12nm) méretű szoba, nagy nappali (akár kandallós fűtéssel is), kamra, konyha, fürdő, háztartási helység, különálló wc található. A lakásokhoz 700nm-es telekrész is tartozik.

Megyünk majd megnézni, csak ebből nem derült ki sok minden...

2014. júl. 4. 10:21
 3/7 anonim ***** válasza:
lekotheto = nincs kesz, vagy inkabb el sem kezdtek. a hirdetes csak tervrajzokat tartalmaz, szerintem maximum a betonalap van meg, vagy meg az sem.
2014. júl. 4. 12:11
 4/7 A kérdező kommentje:

"emeltszintű fűtéskész állapotban"

Én ezt bárhogy is olvasom, emeltszintű az már magában 100% hogy nem az jelenti, hogy csak egy alapot veszek meg... és ha fűtéskész állapot, akkor tuti, hogy a fűtés is benne van már. A ház már készen van, mert a másik házban már laknak annyit tudok. De megnézzük és kiderül.

2014. júl. 4. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem ismerem ezt a kifejezést (bár a szerkezetkész is kinek mit jelent)

Szerintem a belső burkolatok, és felületképzések nincsenek benne, a gépészet is csak az alapvezetékek (viz, villany) a szerelvényezés még hátra van. A fűtés meg gondolom komplett.

Mivel azt írja, hogy hőszigetelt gondolom kívülről már rendbe van.

Ha megnézted leírnád hogy mi volt benne és mi nem (csak kíváncsiságból) Köszi

2014. júl. 4. 19:47
 6/7 A kérdező kommentje:

eddig ezt a választ kaptam!

Külföldön nyaralunk és ezért nem sikerül elérnie. Az építkezés kb két hét múlva indul és kb 3-4 hónap alatt készül el. Pontos műszaki leírást csak hazaérkezésünk után tudok önnek küldeni, de a fűtéskész állapot annyit takar, hogy az épület kívülről teljesen kész, belül pedig a festés, burkolatok, belső ajtók, szaniterek, bútorok hiányoznak. Már csak az utcafronti lakás eladó mivel a másik elkelt. Köszönöm érdeklődését, amennyiben kérdése van e-mailban válaszolok rá.

2014. júl. 9. 17:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit is irtam a legelejen...? Hogy maximum egy betonalap van meg? Ranezesre meg ezt is tulbecsultem...
2014. júl. 9. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!