Mit jelent az emelt szintű fűtés kész állapot?
A hirdetés feladója: ingatlaniroda
Eladó/Kiadó: Eladó
Ingatlan típusa: Ikerház
Alapterület: 101 m²
Szobák száma: 3 12 m² felett
Állapot: Építés alatt
Fűtés: Gáz (cirko)
Energiatanúsítvány: A+
Tetőtér: Nincs
Pince: Nincs
Győrszentivánon a Vonat utcában 2 lakásos tégla szerkezetű hőszigetelt ikerházban, nettó 101nm-es családi lakóház emeltszintű fűtéskész állapotban még mindíg leköthető. Szocpol, kedvezményes lakáshitel igényelhető! Az épületben 3 normál (12nm) méretű szoba, nagy nappali (akár kandallós fűtéssel is), kamra, konyha, fürdő, háztartási helység, különálló wc található. A lakásokhoz 700nm-es telekrész is tartozik.
Megyünk majd megnézni, csak ebből nem derült ki sok minden...
"emeltszintű fűtéskész állapotban"
Én ezt bárhogy is olvasom, emeltszintű az már magában 100% hogy nem az jelenti, hogy csak egy alapot veszek meg... és ha fűtéskész állapot, akkor tuti, hogy a fűtés is benne van már. A ház már készen van, mert a másik házban már laknak annyit tudok. De megnézzük és kiderül.
Nem ismerem ezt a kifejezést (bár a szerkezetkész is kinek mit jelent)
Szerintem a belső burkolatok, és felületképzések nincsenek benne, a gépészet is csak az alapvezetékek (viz, villany) a szerelvényezés még hátra van. A fűtés meg gondolom komplett.
Mivel azt írja, hogy hőszigetelt gondolom kívülről már rendbe van.
Ha megnézted leírnád hogy mi volt benne és mi nem (csak kíváncsiságból) Köszi
eddig ezt a választ kaptam!
Külföldön nyaralunk és ezért nem sikerül elérnie. Az építkezés kb két hét múlva indul és kb 3-4 hónap alatt készül el. Pontos műszaki leírást csak hazaérkezésünk után tudok önnek küldeni, de a fűtéskész állapot annyit takar, hogy az épület kívülről teljesen kész, belül pedig a festés, burkolatok, belső ajtók, szaniterek, bútorok hiányoznak. Már csak az utcafronti lakás eladó mivel a másik elkelt. Köszönöm érdeklődését, amennyiben kérdése van e-mailban válaszolok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!