Pécel, Isaszeg, Gyömrő, Monor, Nagytarcsa, Kistarcsa?
Figyelt kérdés
Fenti helyeken szeretnénk családi/iker/sorházat venni, véleményekre lennék kíváncsi a településekről. Közlekedés, infrastruktúra, lakossága stb.stb. Előre is köszönöm!2014. júl. 3. 11:09
1/11 anonim válasza:
gyömrő szerintem jó választás lenne. ott van a tó, lehet benne nyáron fürdeni, és vonattal jól lehet közlekedni, feltéve, ha nincs felsővezeték szakadás vagy egyéb gond.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Autós közlekedésről tudsz írni? Lakosok?
2014. júl. 3. 11:20
3/11 anonim válasza:
Itt van 5 percre a nullás autóút.Lakosság ? Ha egyre gondolunk akkor minimális a létszámuk.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, rájuk gondolok.:) A nullás jó, a férjem jelenleg is azon jár dolgozni.
2014. júl. 3. 13:05
5/11 anonim válasza:
Hú, ezek a kódolt üzenetek!
:D
Igen, Gyömrőn is pont annyi cigány van, mint másutt!
Az Autós közlekedés is jó, egyik oldalon a 31-es főút, a másikon pedig a 4-es autóútról lehet megközelíteni. 10 perc az M0, és a bevásárló hely is (Bauhaus, Decathlon, Auchan).
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Nem értem milyen kódolt üzenet?
2014. júl. 4. 08:36
7/11 A kérdező kommentje:
Jahh jó leesett közben. Még reggel van. :)
2014. júl. 4. 08:37
8/11 anonim válasza:
"Igen, Gyömrőn is pont annyi cigány van, mint másutt!"
Ne haragudj ez elég hülyeség, hogy pont annyi mint másutt. Vannak "másutt"ak, ahol 100 cigány él, meg "másutt"ak, ahol 3100. Nem mindegy.
9/11 anonim válasza:
#8:
Lakosság számarányban értve van ugyanannyi: 100 emberből 4-5...
Mellesleg értelmezd a 2-4 válaszokat, és rájössz miért írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!