Lakás vagy Családi ház?
Csakis hazat.
A holapatolas es funyiras nem megerolteto, sot jo egy kicsit a szabad levegon lenni. En most lakasban elek, de szenvedek a bezartsagtol, es alig varom, hogy megint hazban elhessunk.
Mindenképpen családi házat!
A dugókról az a véleményem, hogy éltem Pesten 5 évet, és nem lehet őket megúszni, ha egy kissé tűrhető helyen élsz, és nem a belváros közepén. Ha autóval mész valahova reggel, délután, akkor igenis dugó van. Nincs mese.
Nekem megér +15 perc dugót az, hogy ha kinyitom az ablakom, madárcsiripelést hallok, és friss illata van a levegőnek, nem szmog dől be az ablakon és motorrobogás, káromkodás. Az, hogy gondozhatok egy kis kertecskét, a gyerekek szabadon szaladgálhatnak, hogy minden este, hétvégén a kertben ebédelhetünk ha szép az idő, ha meghívjuk a barátainkat mindenkinek jut elég hely... nos, ez pedig felbecsülhetetlen.
Lakásban nőttem fel, de soha többet nem költöznék vissza házból lakásba.
Hogyha a költségeket tartod szem előtt akkor mindenképpen lakás. Nem tudom mennyi időd illetve pénzed van egy családi házra ,de hidd el mindig van valami gond. A fűnyírás és a hólapátolás a legkönnyebb része a dolgoknak. Tavasszal a fákat meg kell nyírni a kerítést festeni és nem ám csak rápamacsolni 1 liter lazúrt, NEM le kell csiszolni és 5 litert kell venni ami vagy 10-15ezer ft ezt kb minden fa felülettel meg kell csinálni 5 évente nem árt kifesteni kívülröl ami legalább 20liter kültéri festék amire nekem csak anyagra 40ezret mondtak "akciósan".
Persze ennek az életnek is van előnye hiszen élvezheted a csendet a szabadságot ,de csak akkor ,ha éppen nem ázol be vagy hasonló.
Nem akarlak rábeszélni egyikre sem én a helyedben elmennék egy ismerőshöz és kifaggatnám a házról illetve a lakásról.
Mind a kettőnek megvan a negatív illetve a pozitív oldala!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!