Lakásvásárlás ilyen esetben?
Egyenlőre veled egyik bank sem fog foglalkozni.
Ugyanis kizáró okok
- 20 évi hitel
- 1 hónapos munkaviszony a férjed részéről (bár a fizetése összege is számít, mert ha havi 600 ezret keres akkor nem gond az 1 hónapos munkaviszony)
- neked nincs semmi olyan kereseted amit a bank értékelhetne
Nincs az a bank amelyik adna bármilyen hitelt nektek ilyen feltételek mellett.
Cserélni azt jelenti, hogy tegyük fel neked Miskolcon nagy kerttel 3 szobás házad van 20 évi hitellel.
Nekem Budapesten társasházban 2 szobás összkomfortos lakásom van az V-dik kerületben. Neked kell az én lakásom, nekem a te miskolci házat. mi megegyezünk, és elcseréljük. Ha a te házad többet ér mint az enyém akkor a hitellel beszámítjuk. Vagyis átvállalom a hitelt mint különbözet. Viszont ha az én házam többet ér, akkor neked ki kellene fizetni a 20 éves hiteledet, hogy hitelmentes legyen a ház, és + ráfizetsz még a házamért..
Amúgy mit jelent hogy kikapcsoltatod a miskolci házat???
Mert a villany, gázt, vizet kikapcsoltathatod. Olyankor csak évi egyszeri leolvasás van és alapdíj fizetés.De ettől még a 20 éves hiteled ott marad, amit muszáj fizetned. Azt nem lehet csak kikapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!