Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Valaki vásárolt már banktól...

Valaki vásárolt már banktól (Otp Ingatlanpont-ról van szó konkrétan) visszavett lakást?

Figyelt kérdés
Tehermentesen adják, azaz se közmű se semmilyen tartozás nincs rajta ilyenkor, azt is jelenti a tehermentes? Hallottam olyat hogy tehermentesnek vették végrehajtótól és kiderült hogy tartozás miatt nem tudnak közüzemi szerződést kötni amíg az nincs rendezve...
2014. ápr. 18. 16:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem volt tehermentes, mindenen tartozásuk volt. Viszont probléma nélkül megtörtént az átírás, rajtunk nem követeltek semmit.
2014. ápr. 19. 14:43
 2/10 A kérdező kommentje:
És nem volt semmi gond, hogy a közművek vagy bárki akadékoskodtak volna emiatt?
2014. ápr. 21. 15:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem kell tartani tőle jobban, mint más ingatlan megvásárlásától. A megfelelő ügyvédet kell megtalálni és megbízni, aki problémamentesen átnavigálja a vevőt az adásvétel buktatóin.
2014. ápr. 21. 16:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem akadékoskodott senki. Az már egy más kérdés, hogy a kilakoltatott tulajok miatt rengeteg problémánk volt, mindenben hátráltattak minket és adás-vételt is. Végül csak fél évet laktunk ott, annyira megkeserítették az életünket. Azóta is pereskedünk velük (4 éve) és az biztos, hogy sem kissebségiekkel, sem kilakoltatottakkal nem fogunk soha adás-vételt kötni!

A jó ügyvédet én is ajánlom!

2014. ápr. 22. 08:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Ez a lakás már legalább gy éve náluk van, azóta senki sem lakik benne, így én a szolgáltatóktól jobban tartok:)
2014. ápr. 22. 09:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt még megkérdezhetem, hogy akitől vettétek az adásvételibe beleírták a tartozásokat,vagy tehermentesnek mondták és utólag derül ki hogy vannak? köszi
2014. ápr. 22. 09:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Az általunk választott ház is üresen állt már 1,5 éve. Az adásvételiben nem volt szó közmű tartozásról, de mi már előtte tudtunk róla. De tényleg nem volt ezzel problémánk.
2014. ápr. 22. 15:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Megkérdezhetem, hogy mi volt a baj a tulajjal, hogy és mivel tudtak ennyi idő után is betenni nektek?
2014. ápr. 22. 16:17
 9/10 anonim ***** válasza:
A legnagyobb baj az volt velük, hogy nem értették meg, hogy kilakoltatták őket nemfizetés miatt és el kell adni a házat. Csak azt hajtogatták, hogy ők oda vissza fognak költözni. És tényleg így is lett. Korábban birtokba adták (felújítás miatt) minthogy a hitelt megkaptuk volna. Többszörösen betörtekn hozzánk, mindeközben hátráltatták a hitelügyintézést. Nem adtak ki papírokat stb. Nekünk elegünk lett ebből, kiköltöztünk, pereltünk. Ők meg feltörték sokadszorra az ingatlant és becuccoltak. Senki nem csinál semmit (önkormányzat, rendőrség, bank) mindenki csak a vállát vonogatja! Mocskos egy világ ez, ahol annak áll a zászló aki lop, csal, hazudik! A bíróság nekünk ítélt első körben, de nincs miből levonni. Nincs munkájuk, nincs tulajdonuk. A villanyt, vizet lopják, de senkit sem érdekel... Na ez a mi történetünk. :(
2014. ápr. 22. 17:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Hú, ez azért durva...
2014. ápr. 22. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!