Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hova lehetne még feladni/felra...

Hova lehetne még feladni/felrakni a házunkat?

Figyelt kérdés
Nagyon jó állapotban van, nagyon jó helyen, 12 500 000-ba kerülne, de sehogy sem tudjuk eladni. Hogy lehetne felgyorsítani?

2014. márc. 22. 21:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
a 3. képen az a szoba elég nyomin néz ki de nem a bútort kell nézni :D
2014. márc. 24. 14:57
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani, de...a lakás elfogadható állapotúnak mondható maximum.

- iszonyatosan bútorozott és festett, ami eleve elrettentő (kék-piros együtt?! - persze ez a jövendőbeli lakókat nem érdekli, de már ránézni is sz*r, ami nem épp pozitív reklám)

- a konyha és szobák (az egy szem parkettás kivételével) ízléstelenül tapézázottak, csempézettek és szőnyegezettek. Értsd ez alatt, hogy kb. 20 évvel ezelőtti ízlésnek megfelelőek ezek az elemek ezekben a helységekben, és cseréjük komoly pénzeket vesz igénybe, akár egy milliót is elérhet.

- a csövek mindenhol lógnak ki a falakból (nem beépítettek), ez tovább ront az összképen, ráadásul energiatakarékossági szempontból is nagy hátrány - nem szigeteltek így!

- a wc elavult, 15 éves modell (ma már szinte senki nem használ ilyeneket, csak aljzat nélkülit)

- a fürdő apró, és igen alkalmatlan helyen lóg az ember arcába az a bojler, iszonyatos

- ajtók a legolcsóbb 40 éves modellek

- a fűtőtestek is elavultak, ami mind szintén energiatakarossági, mind esztétikai szempontból kínos. A cseréjük szintén elég költséges.

Jó 2 millióval kevesebbet ér, mint gondolod.

A jó állapotot sem üti meg, nemhogy a nagyon jót!

2014. márc. 24. 19:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Én azért így elsőre sokkal szebbnek látom, mint az előttem szóló, de gondolom ez csak ízlés dolga :)

Talán érdemes lenne kihangsúlyozni még a hirdetésben, hogy világos, napfényes, nagy étkező-konyhás, mikor és milyen felújítás történt, és rajzolj simán painttel egy áttekintő alaprajzot (DunaHouse honlapján találsz példákat, egy sima skicc elég)

Szerintem szép lakás, de nem tudom, hogy mennyi az átlagos m2 ár Nyíregyházán.

Ha nagyon nem boldogultok Ti, adjátok ki ingatlanosoknak, de ne kizárólagos vagy félkizárólagos szerződéssel, küzdjenek csak! :)

Nem tudom hová szeretnétek költözni kertesbe, de cserét is felajánlhattok, értékegyeztetéssel.

Sok sikert!

2014. márc. 24. 20:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem azt kell nézni, hogy a környéken mennyiért HIRDETNEK. Hanem hogy mennyiért adnak el. Mivel aki eladta, az leszedi a hirdetését, tehát a régóta hirdetett lakások árát figyelve csak az derül ki, hogy mennyiért nem lehet eladni a lakást. Hogy mennyiért lehet, az a tényleges eladások árából derül ki.
2014. márc. 24. 20:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Én azért így elsőre sokkal szebbnek látom, mint az előttem szóló, de gondolom ez csak ízlés dolga :)

Talán érdemes lenne kihangsúlyozni még a hirdetésben, hogy világos, napfényes, nagy étkező-konyhás, mikor és milyen felújítás történt, és rajzolj simán painttel egy áttekintő alaprajzot (DunaHouse honlapján találsz példákat, egy sima skicc elég)

Szerintem szép lakás, de nem tudom, hogy mennyi az átlagos m2 ár Nyíregyházán.

Ha nagyon nem boldogultok Ti, adjátok ki ingatlanosoknak, de ne kizárólagos vagy félkizárólagos szerződéssel, küzdjenek csak! :)

Nem tudom hová szeretnétek költözni kertesbe, de cserét is felajánlhattok, értékegyeztetéssel.

Sok sikert!

2014. márc. 24. 20:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogyan sikerült kétszer elküldeni ugyanazt, de bocsi miatta!
2014. márc. 24. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!