Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Aki gyakran jár fel Szolnokról...

Aki gyakran jár fel Szolnokról Pestre, segítene?

Figyelt kérdés

A férjemmel és a lányommal Pestre szeretnénk költözni és lenne 1-2 kérdésem:

1. Amikor beértek Pestre melyek azok a kerületek amelyiken először végigmentek?

2. Kb. mennyi idő alatt vagytok bent a belvárosban?

Olyan helyre szeretnénk költözni, ami "nincs annyira messze Szolnoktól", de azért a belvárostól sincs annyira messze. Lehetőleg vannak zöld területek és biztonságos, nem drága környék. (10millió alatt lehessen kapni egy 1+2 szobás lakást)

Köszi a válaszokat.

2014. márc. 7. 10:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Szolnokról a 4-es út jön be, térképen is végig lehet követni, a reptér felől lehet bejönni a városba.

Metróhoz, főbb villamosvonalakhoz közel kell lenni, ha gyorsan be akarsz érni a belvárosba, bár kérdés, hogy miért szeretnél oda menni. Ha munka miatt, akkor megértem, de a külső kerületek önmagukban is élhetőek, pl bevásárolni vagy szórakozni sem kell feltétlenül a belső kerületekbe menni.

2014. márc. 7. 11:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem kimondottam munka miatt. Ott szeretnénk új életet kezdeni.
2014. márc. 7. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem ismered a várost, akkor nem javaslom, hogy lakásvásárlással kezdjetek. Béreljetek valahol, és járjátok be a várost, mindenfelé, ez úgyis hónapokat vesz igénybe, és utána tudtok dönteni, hogy hol vesztek lakást. A belső kerületek amúgy is drágák.

A tömegközlekedési útvonalakat is le tudod ellenőrizni a Google térképen.

2014. márc. 7. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Akárhova költöztök, nem azon a plusz 20 percen fog múlni a Szolnoktól való távolság.

Egyetértek az előttem szólóval, hogy először inkább albérletbe költözzetek, aztán majd nézelődtök ha bejön egy környék és munka is akad. Ha vesztek a város egyik végében lakást, akkor az lekorlátozza esetleg a munkahely keresést.

Egyébként Szolnokra lehet végig a 4-esen menni, vagy M5-ös autópálya, majd 405-ös, majd 4-es. Az M5-ös a Gyáli útba megy át, és a 4-es közelében végződik, a Népligettől nem messze.

2014. márc. 7. 13:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Igazából Pesten csak a VI. kerületben vagyok ismerős, illetve ezt ismerem a legjobban. Nem laktam itt, de ezen is elgondolkoztunk, hogy ide kéne. Viszont nem tudom este mennyire zajos...

Köszi a válaszokat.

2014. márc. 7. 16:02
 6/6 anonim ***** válasza:
A Deák, Nagymező, Nyugati környéke elég zajos, a főúttól távolabb lévő utcák sem épp csendesek, rengeteg a szórakozóhely, nem is annyira családnak való. Emellett nem olcsó kerület, ennyiért kizárt, hogy kaptok ott egy 1+2 félszobásat. A pesti külvárosok lakótelepein viszont már van választék, a József Attila-telep nem rossz például. Téglalakás ebben az árban nem lesz túl sok, de azért nézegesd.
2014. márc. 8. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!