Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hova rakhatom lakásomból a...

Hova rakhatom lakásomból a cuccaimat hosszabb távra?

Figyelt kérdés
Több évre elköltözünk és ki szeretném adni lakásunkat, de nem tudom hova rakni a személyes dolgainkat. Nyugaton nagy divat éves szintre konténert bérelni ilyen célból. Tud valaki ilyen lehetőségről Budapest közelében?
2014. febr. 24. 13:49
 1/5 kovpet ***** válasza:

Múltkor láttam, hogy Bp-n van már olyan raktár, amiket az amerikai sorozatokban szoktak árverezni :)

Self storage? Vagy valami ilyesmi, gugli biztos megmondja :)

2014. febr. 24. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Euro mini storage A Gyál úton van egy ilyen raktár.Megkerestem neked.

[link]

2014. febr. 24. 22:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. febr. 25. 22:08
 4/5 kovpet ***** válasza:
Én is megnéztem: selfstore.hu. Több helyen is vannak.
2014. febr. 25. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem van egy haverom, akinek van egy bérházbeli pincerekesze, amivel nem tud épp mit kezdeni. Műhelynek használt egy nagyobb pincerészt vagy húsz évig, aztán valami okos szomszéd kitalálta, hogy NINCSHOZZÁJOGA, és most csak egy kis lyuk van neki, ami semmire sem jó. De a cuccaid beleférnek. Írj privátot.
2018. ápr. 21. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!