Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol van olyan falu ahol...

Hol van olyan falu ahol gyermekvállalás fejében lakást, házat kapnánk? Lehetőleg budapest közelében!

Figyelt kérdés
2014. febr. 17. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
A mesében!
2014. febr. 17. 17:10
 2/5 A kérdező kommentje:
valahol olvastam hogy így próbálják benépesíteni az elöregedett falut.vagy ahonnan már szinte mindenki elköltözött.a fiatalokra gondolok
2014. febr. 17. 18:45
 3/5 anonim válasza:
Angliában van ilyen, sokan csinálják 15-16 évesen. Ha gyereket vállalnak nem kell iskolába járniuk, sok támogatást kapnak (amit felmérések szerint telefonfeltöltésre költöttek a legtöbben, bár ez szerintem már változott a mobilinternet terjedése miatt), ami Magyar viszonylatokat nézve nem kevés, és önkormányzati lakásokban lakhatnak.
2014. febr. 18. 11:35
 4/5 anonim válasza:
Nemcsak a mesében és nemcsak Angliában. Konkrétan Tápszentmiklós az egyik ilyen falu, ahol ezt csinálják, ez Győr-Moson-Sopron megyében van. (én győri vagyok, ezért hallottam róla) Viszont nem gyermekvállalás fejében adják úgymond, hanem már meglévő gyerekeknél, ami szerintem minimum 4-5 gyereket jelent vagy ennél is többet. A gyerekeknek általános iskolásnak vagy ennél kisebbnek kell lennie és a helyi iskolába lehet csak beíratni, ezzel az iskolát mentik. Szerintem ezek önkormányzati házak, amit lehet, hogy később meg lehet vásárolni. Egyébként Tápszentmiklóson teljesen új, szép, nagy házakról van szó, láttam is élőben. Azt is tudom, hogy nagy az érdeklődés ezután és az önkormányzat dönt, hogy ki kaphat ilyet.
2014. febr. 19. 11:50
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod.nekem kettő gyermekem van és régen hallottam róla.nagy vágyam hogy vidéken éljek mert én is onnan származom de kilátás valami hitelre sajnos nem valószínű.utána fogok nézni ennek a helynek!
2014. febr. 19. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!