Lakást vennék havi törlesztésért. Hová tudnék fordulni?
A helyzet a következô.
Egy gyermekes édesanya vagyok. Havi 50.000.- az amit fizetni tudnék a lakásért.
Mivel nincs fedeztem hitelt nem kaphatok. Hova fordulhatnék?
Viszont egy ismerôsöm úgy jutott lakástulajdon joghoz, hogy részletre (mintha albérlet lenne) fizette, de ez idô alatt az ingatlanban is lakott. minden befizetése megvételi szándékkal került rögzítésre és mára már 80°/° os tulajdonos a lakásban. Nem ma volt, de vajon létezik még ilyen? Érdemes lenne kutassak?
Nézd meg a nagyobb ingatlanos cégek oldalait, rendszerint feltüntetik, hogy részletre is megvehető. Nézzél körül a neten, ezt fogod találni.
Elnézést, kiegészíteném az 50 ezret én, mint vásárlási szándék céljából tudnám vállalni, tehát én is úgy gondoltam, hogy "albérlet" melyre plusz vállalnám ezt az összeget, amennyiben a tulaj el adná így...
Nem igazán tudom hogy működik az ismim 80+rezsit fizetett, de végül ebből 60-at számított neki be havi szinten törlesztőbe azt hiszem, plusz a cégétől kapott extrákat mind azonnal letette a tulajnak, és azt hiszem minden hónapban írtak ügyvéd előtt szerződést, és pár havonta a tulajdonjog hányadát is frissítették.
Köszönöm a hozzászólásokat, ezek szerint ez működő dolog még, tehát nem adom fel, egyenlőre takarékoskodom, addig is átrágom a lehetőségeket, mert egyedüli szülőként nem látok más esélyt arra hogy valaha is saját lakásom legyen.
Köszönöm a hozzászólásokat, és a linket is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!