Duna House, meg lehet velük egyezni?
Lassan már 1 éve bíztam meg őket, hogy adjanak el egy házat, eddig kb 2x érdeklődtek tőlük, előtte én hirdettem, akkor lényegesen többen jöttek.
Most nagyon levittem a ház árát, úgy hirdetem én, ha eladom, akkor megkeresném a Duna House-os illetőt, mert tényleg sokat szöszmötölt a ház hirdetgetésével, és adnék neki pénzt érte. Vajon belemegy, vagy ragaszkodni fog a szerződésben leírt jutalékukhoz?
Köszönöm.
Igen, kizárólagos.
Csak van egy érzésem, ez még 1 év múlva se fog elkelni, már többször módosíttattam szerződést, hogy menjen lejjebb az ár.
Nekem meg van egy saját módszerem, hogy hirdetem a házat, jelentkeztek is sokan, csak akkor még sokat kértem érte.
Nem tudom hogy kéne akkor megoldani azt, szívesen kifizetem a fáradozásait az ingatlanosnak, de annyit nem, ha én adom el, amennyit a DH akar.
Főleg, hogy én szenvedek már csak az eladásával.
Biztos nem évült még el sajnos, de átnézem, elég hosszú papír.
Köszönöm!
Nézd meg mikor jár le a szerződés, és pontosan mi van benne, lehetőleg a korlátozások után próbáld meg eladni. Amúgy nem kell nagyon meghatódni, automata rendszer tölti fel a hirdetéseiket a legtöbb helyre, napi pár perc munka van benne.
Egyébként KÖVETELNI fogják a jutalékukat, erre a célra még külön alkalmaznak egy nyomozó-szerű figurát, aki próbálja kideríteni, mikor kerülik ki őket. Ha megvan a vevő, OKVETLEN konzultáj a kérdésben ügyvéddel. (Szoktak perrel fenyegetőzni, de a legtöbbször nem történik semmi, mert valójában a Duna House irodák nagy részét no-name Kft-k üzemeltetik, franchise szerződés keretében, tehát te nem is velük fog mondjuk adott esetben pereskedni, hanem pl.a Zöld Trutyi Kft-vel.)
Kizárólagos szerződést meg soha nem írunk alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!