Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hova kéne költöznöm (USA vagy...

Hova kéne költöznöm (USA vagy Kanada) (többi bent)?

Figyelt kérdés
Az Egyesült Államokban és Kanadában gondolkozom. Olyan helyre szeretnék menni, ahol sok az erdő és lehet menni kirándulni. Imádom a szép tájat, természetet.Az időjárás kb. ilyen legyen, mint itthon, vagy inkább egy kicsit hidegebb. A világvárosokat nem szeretem, inkább egy nagyvárosba(100k-1000k fő) mennék. Tehát nekem már Budapest is sok. Hol jobb egyébként az életminőség, melyik ország biztosabb pénzügyileg? Szerintetek hova költözzek? Konkrét város, vagy területet tudtok mondani léci? :) Előre is köszi!

2013. dec. 9. 19:17
1 2
 11/15 anonim válasza:
Hát, ha szeretsz kirándulni, érezni a hegyi levegőt a hűvösebb tájakat, akkor szerintem Kanada a nyerő :)
2013. dec. 10. 17:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értek egyet néhány válaszolóval. Nektek nem mindegy, hogy tisztában van-e a procedúrával vagy sem? Qwára nem ezt kérdezte. Azt kérdezte, hogy a vázolt szempontok alapján mit javasolnátok. Ha már szeretne kimenni miért ne menne olyan helyre, ahol komfortosan érzi magát?

De hogy válaszoljak is, Nekem nagyon tetszett a Túl a barátságon című film forgatási helyszíne, ami Minnesota és Wioming határán található. Big Horn-nak hívják. Ezt nagyon szívesen bejárnám lóval.

2013. dec. 11. 08:02
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszadóknak! :)
2013. dec. 11. 14:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha valaha elköltöznék az országból, amit nem fogok, szóval akkor mindenképpen Kanadába mennék a Niagara közelébe. 2010-ben voltunk ott egy rokonnál 8 napig, és nagyon-nagyon tetszett a tisztaság, a közlekedési morál, az emberek viselkedése, az életszínvonal... Nagyon jó hely.
2013. dec. 11. 20:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Én Skóciába mennék :) de Németországban is vannak szép erdők és nincs is messze.

Amerikába ha kimész, akkor kb. meg sem tudod látogatni az itthoniakat és ők sem téged. Ráadásul 8-13 órás az időeltolódás. Ha kimész, fel kell készülnöd rá, hogy fél éven belül csak a szülők + 1-2 fő tartja veled a kapcsolatot.

2013. dec. 22. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!