Szerintetek hülyeség?
Én meg a tenger mellett szeretnék egy házat, csak drága.
Csongrád megyében egy kis faluban olcsóbban kapnék tengerparti házat?
Megélni Csongrádban is meg lehet, ha az ember nem fél a munkától. Lehet zöldséget termeszteni, tyúkot, disznót tartani, és máris megvan az eleség nagy része.
Én ha tehetném, belevágnék. (Én sem bírom Pestet. És igaz az, hogy a vidék Budapesttől 100km-re kezdődik.)
Ha ti eléldegéltek egy kis faluban, ahol semmi nincs, sehova nem lehet menni, akkor tegyétek.
De hidd el, itt sokkal könnyebben találtok jobban fizető munkát, mint egy kis falu környékén.
Én 50 évet éltem le Szegeden, ebből 18 volt panel.
10 éve költöztünk a jelenlegi lakhelyünkre -12Km a várostól.
Csendes, nyugodt hely a Homokhátságon. Míg dolgoztam, előbb beértem a városba a munkahelyemre, mint korábban a város egyik feléről a másikra! Most, -nyugdíjasként- élvezem a csendet, nyugalmat, foglalkozom a kiskerttel, aprójószággal a jó levegőn, és a világ kincséért sem költöznénk vissza a városba!
"Most ez mi?"
Ha nem vetted volna észre, egy párhuzam, hogy mekkora hü..séget írtál.
De segítek megértetni:
"így felmerült hogy a jóval olcsóbb vidéki létet és a nyugit választjuk...."
...és az nem merült fel, hogy mi a túróból fogtok megélni egy kis Isten háta mögötti faluban???
Kedves utolsó!
Igazi udvarias hozzászólás, gratulálok!
""Most ez mi?"
Ha nem vetted volna észre, egy párhuzam, hogy mekkora hü..séget írtál."
Miért volna "hü..ség"?
Kérdező úgy gondolja, hogy élhetőbbé tenné a saját és családja életét!
Azt, hogy ezt -a hely kiválasztásában- hogy oldja meg, ezt rá kellene bízni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!