Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek hülyeség?

Szerintetek hülyeség?

Figyelt kérdés
Felmerült mint lehetőség számunkra, hogy a jövőre tervezett Bp-i lakás vásárlást elhalasztjuk, és inkább (talán nem jövőre hanem következő évben) vidékre költözünk. Nem a közelbe, nagyon messze. Párom Csongrád megyéből származik, ott egy kis faluban keresnénk házat. Elviekben 4-5 millióért simán lehetne szép házat venni. Nem is kellene akkor csak 2-3 milliót felvenni hitelként. Vidék, tiszta levegő, közel a szülők stb. A munka hiánya ami vissza tart, de ugyanakkor itt nem érezzük jól magunkat. Mindketten egy banknál dolgozunk, havi 150-170e ft-ot viszünk haza mindennel együtt, de nehezen viseljük a pesti közlekedést (BKV), az itteni emberek morálját, azt hogy egy panelben el kell viselni sok más lakót (áthalljuk őket stb.) Itt nem valószínű hogy lesz pénzünk 10 éven belül családi házra, így felmerült hogy a jóval olcsóbb vidéki létet és a nyugit választjuk....

2013. okt. 26. 22:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

Én meg a tenger mellett szeretnék egy házat, csak drága.

Csongrád megyében egy kis faluban olcsóbban kapnék tengerparti házat?

2013. okt. 26. 22:57
 2/17 A kérdező kommentje:
Most ez mi?
2013. okt. 26. 23:08
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Hülyeség. Felvehettek hitelt, de ha nincs munkátok, be fogjátok bukni. Ott kell letelepedni, ahol meg lehet élni.
2013. okt. 27. 00:07
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

Megélni Csongrádban is meg lehet, ha az ember nem fél a munkától. Lehet zöldséget termeszteni, tyúkot, disznót tartani, és máris megvan az eleség nagy része.

Én ha tehetném, belevágnék. (Én sem bírom Pestet. És igaz az, hogy a vidék Budapesttől 100km-re kezdődik.)

2013. okt. 27. 01:31
 5/17 anonim ***** válasza:

Ha ti eléldegéltek egy kis faluban, ahol semmi nincs, sehova nem lehet menni, akkor tegyétek.

De hidd el, itt sokkal könnyebben találtok jobban fizető munkát, mint egy kis falu környékén.

2013. okt. 27. 02:27
 6/17 anonim ***** válasza:
93%

Én 50 évet éltem le Szegeden, ebből 18 volt panel.

10 éve költöztünk a jelenlegi lakhelyünkre -12Km a várostól.

Csendes, nyugodt hely a Homokhátságon. Míg dolgoztam, előbb beértem a városba a munkahelyemre, mint korábban a város egyik feléről a másikra! Most, -nyugdíjasként- élvezem a csendet, nyugalmat, foglalkozom a kiskerttel, aprójószággal a jó levegőn, és a világ kincséért sem költöznénk vissza a városba!

2013. okt. 27. 06:32
 7/17 anonim ***** válasza:
75%

"Most ez mi?"

Ha nem vetted volna észre, egy párhuzam, hogy mekkora hü..séget írtál.

De segítek megértetni:

"így felmerült hogy a jóval olcsóbb vidéki létet és a nyugit választjuk...."

...és az nem merült fel, hogy mi a túróból fogtok megélni egy kis Isten háta mögötti faluban???

2013. okt. 27. 07:48
 8/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Igazi udvarias hozzászólás, gratulálok!

2013. okt. 27. 09:06
 9/17 A kérdező kommentje:
Az egész abból indult ki hogy nem érezzük jól magunkat Bp-en, nem tudom mihez kezdjek...
2013. okt. 27. 09:23
 10/17 anonim ***** válasza:

""Most ez mi?"

Ha nem vetted volna észre, egy párhuzam, hogy mekkora hü..séget írtál."

Miért volna "hü..ség"?

Kérdező úgy gondolja, hogy élhetőbbé tenné a saját és családja életét!

Azt, hogy ezt -a hely kiválasztásában- hogy oldja meg, ezt rá kellene bízni!

2013. okt. 27. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!