Ez esetben aki egy elárverezett ház új tulajdonosa lesz, annak mindenképpen el kell távolítania az építményt a területről? Nem lehet azt is megvenni? Sajnos a ház és a telek tulajdonosai nem ugyanazok.
Elárvereznek egy kórház tulajdonában lévő kis üdülő faházat, de az alatta lévő terület már nem a kórházé, hanem egy nagyobb intézményé. Lehetséges, hogy amit a faház elfoglal, azt a kevéske területet is meg lehet venni? Vagy azt már a gyógyintézet nem adja ki részben?
Az áll a határozatban, hogy az új tulajdonos köteles eltávolíttatni az építményt az intézet területéről.
Megpróbáljak ezután érdeklődni, vagy fölösleges?
Előre is köszönöm!
Hát ezt szomorúan hallom, bár sejtettem, hogy nem igazán lesz ez megoldható, csak nem értek hozzá.
Azt mondjuk végképp nem értem, mi értelme olyan telekre, területre építkezni, aminek más a tulajdonosa. Na, de megint csak mondom ezt én, mint hozzá nem értő.
Köszönöm szépen a választ!
Igenis értettem főnök! Mindjárt vigyázzba is állok...
Az ironizálást félretéve, másképp döntöttem, mindemellett sajnos anyagi okok miatt amúgyse jönne össze a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!