Szigheti kérdése:
Mi a külömbség a 'családi ház' és a 'kivett lakóház és udvar, hétvégi ház' között?
Figyelt kérdés
egy családi házat szeretnénk megvenni viszont a tulajdoni lapon 'kivett lakóház és udvar, hétvégi ház' van feltüntetve. Kicsit megijeszt hogy merjünk-e belevágni, nem igazán tudjuk, hogy jogilag miben külömbözik egy ilyen egy családi háztól.2013. okt. 14. 07:13
1/3 anonim válasza:
A 'kivett lakóház és udvar, hétvégi ház' eredetileg nem építési telek volt, hanem mezőgazdasági besorolású földterület, amit -hivatalos eljárással- "kivettek" a mezőgazdasági művelésből. Általában a -korábban- kiskertnek/hobbikertnek kiosztott telkek besorolása ilyen.
Sajnos azt nem tudom, hogy jogilag mi a hátránya, de én is kíváncsi lennék a pontos válaszra, mivel a mi házunk is ilyen besorolású.
2/3 anonim válasza:
a közmű és egyéb szolgáltatások (víz, villany, szemét, gáz, adó, állandó lakcím bejelenthető e.)biztos van különbség, én is kíváncsi vagyok egy szakszerű válaszra. ha itt nem lesz, egy ügyvédet biztosan megérne.
3/3 anonim válasza:
erre én is kíváncsi lennék de még mindig nem kapott választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!