Ez mit jelent? Van egy ház, ami érdekel. Azt mondta az ingatlanos, hogy végrehajtás alatt áll, így a banknak kell ajánlatot tenni. Megnéztem az árveréses oldalon, ott nincs fent a ház?
Figyelt kérdés
Továbbá azt is mondta, hogy a tulajnak nem csak a bank felé, de a közművek felé is van tartozása. az engem mennyiben érint? Mert volt már abban részem, hogy a nevemre írattam órát, és rajtam követelték az előző lakó tartozását is, holott szerződésemben benne volt hogy milyen óraállástól enyém a lakás...2013. aug. 12. 15:33
1/2 anonim válasza:
"Megnéztem az árveréses oldalon, ott nincs fent a ház"
Megbízható az ingatlanos?
Lehet, hogy (fű alatt) már van a háznak gazdája a bankból!
A közműórákat át sem írják addig a nevedre amíg nincs a tartozás rendezve.
Én óvatos lennék a helyedben, nagyot lehet bukni!
2/2 Józsi21 válasza:
Ha komolyan gondolkodsz a megvételén,elbaktatsz a végrehajtóhoz és megkérdezed!
Árverésen megveszed,és a v.h-tól kapott papirral átiratod a közműveket.Semmilyen más összeget nem kell fizetned,az adós felhalmozott tartozását senki nem fogja rajtad követelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!