Lakás, mint nyaraló?
Figyelt kérdés
Van egy építési telkem, amit még régen örököltem. Kb. 20 éve parlagon áll, és egy nagyon jó helyen van. Most megkerestek, és felajánlottak érte egy Siófoki, Balatonpartra néző -szinte- luxuslaxást egy pár éve épült társasházban. Minden évben ide járunk nyaralni Siófokra, szóval szinte ajándék nekem ez a lehetőség. 50-60 m2 között alakul, örökpanoráma, óriási terasz, 3 őrzött parkolóhely, wellness, mindenhez közel van, 3 szoba, óriási fürdő és nappali. Az összeg mindenképpen Balatonparti nyaraló vásárlására menne, és főleg Siófokiéra. Nézegettem egy-két romosabb házat, hogy pár millióból mennyire újjá lehetne varázsolni. Szerintetek melyikkel járnék jobban?2013. aug. 6. 08:44
1/1 anonim válasza:
Nem könnyű kérdés. Már maga a csere is nagy kísértés, hiszen nem kell külön vevő után kajtatni, kétfelé adózni, hanem egy füst alatt le lehetne dögölni a dolgot. Vegyük még hozzá, hogy társasházi lakásról lévén szó, az évközbeni állagmegóvás is meg lenne oldva, nem kellene hétvégenként kirohangálni füvet nyírni, szellőztetni, stb.
Más részről viszont azt a kevés időt, amit nyaralással tölt az ember, azt szeretné pihenéssel kitölteni, nem pedig a szomszédok zajait hallgatva vegetálni.
De azért, azt hiszem, én a csere mellett döntenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!