IV. Kerület Tél utca. Milyen az itteni környezet?
Kérdés, hogy a Tél utcának melyik oldala?
Az egyik végig panel házakból áll, 4, illetve köztük 10 emeletesek, ez kellemes környéknek mondható, sok parkkal a házak között.
A túloldal már neccesebb, mert ott vegyesen vannak drága, új építésű lakások és régi bérházak, utóbbiakban színesbőrűekkel. Igaz, az már nem is a Tél utca, csak azzal párhuzamos.
Úgyhogy a panel oldalra nyugodtan költözhetsz, a másiknál nagyon meg kell nézni, pontosan hol van a lakás, ha nem pont a Tél utcára esik.
Nincs mit!
A párhuzamos utca az Anonymus és a Chinoin utca, ami vegyes "halmazállapotú".
Egymás mellett van a Sanofi Gyógyszergyár és a Hőerőmű. Nem zavaró egyik sem, manapság már a gyógyszergyár sem szaglik messziről, mint hajdanán (dolgoztam is ott), eleve alig van már ott gyártás.
Én csak két utcányira lakom a Tél utcától, de szerencsére nincs semmi gondom a környékkel, bár a villamost éjjel is hallani...egyébként nyugi van.
No, nem mondom, hogy nem élnék szívesebben mondjuk Csillaghegyen, de ez jutott, viszont a belvárost én képtelen lennék megszokni, annál számomra itt ezerszer jobb. Vannak zöld területek, a közlekedés perfekt. Színesbőrűek pedig majdnem mindenhol akadnak, itt nem kirívó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!