Szent Imre-kertvárosában, van egy panellakás Halomi úton, vélemény?
Figyelt kérdés
Halomi úton van, szép környékem ott vennénk lakást, csak félek hogy panel, a lakás több helyen van hirdetve, egyszer panelként egyszer meg téglaként... aki ott lakik vélemény?2013. júl. 9. 17:07
1/6 anonim válasza:
Nem lakok arra, de ha a négyemeletes házakra gondolsz, akkor szerintem azok alagútzsalus házak. Ezeket az ingatlanosok általában - nagyon helytelenül - panelként hirdetik, pedig csak annyiban különbözik a két technológia, hogy mindkét épület vasbetonból van. Az alagútzsalus házakat helyben zsaluzták ki és öntötték ki, sokkal tartósabb, mint egy házgyári nagypanelos épület. Ha mondasz pontos címet, akkor megnézem majd.
2/6 anonim válasza:
Első vagyok. Azt szerettem volna írni, hogy annyiban hasonlít a két technológia és nem különbözik.
3/6 anonim válasza:
Kérdező, ha csak nem vagy nagyon megszorulva, ne menj panelba. A notórius nemfizetőktől kezdve a zajos szomszédokon át az időjárásfüggésig minden ellene szól.
4/6 anonim válasza:
Ami betonból van az "panel". Mindegy, hogy összeszerelt, vagy ott öntött, legalábbis a hétköznapi ember fűtészés hűtésszámlájának tökmindegy.
5/6 anonim válasza:
4-es. Ez azért nem teljesen igaz. Az alagútzsalus házak már a nyolcvanas évek elején 5-10 cm-es hungarocell hőszigetelést kaptak, így azokat némileg olcsóbban lehet fűteni vagy hűteni.
6/6 anonim válasza:
És hangátvitelileg mennyiben más ez mint a sima panel, vagy a téglanégyesek? Úgy értve, hogy a szomszéd gyereksírásától a klopfolásig bezárólag..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!