Szeretnék a párommal egy új lakásba költözni. Szerintetek milyen a 8 kerület?
Én azt hallottam hogy vannak olyan környékei amik egyáltalán nem veszélyes. Budaörsre járunk be dolgozni. Én este 10ig dolgozok a párom pedig vagy reggel 7 től este 7ig vagy este 7től reggel 7ig. Nem szeretném a barátnőmet veszélynek kitenni. Érdemes oda költözni?Szerdahelyi utca?Baross utca?
Vagy szerintetek melyik kerületbe érdemes ahonnan még be is lehet járni?
Vannak tényleg elég normális részei, én sok lakást néztem ott, míg megtaláltam az igazit ugyancsak a 8. kerületben, és örülök a helynek, mert fél percre vagyok a 4-6-pstól. :)
A palotanegyed szerintem elég normális, a körúttól én 3 utcasarokkal kijjebb nem költöznék, ahogy folyamatosan mész beljebb, úgy váloznak az utca népei is. Szerdahelyit nem ismerem, nekem túl kint van a körúttól, a Baross utca pedig nagyon változó.
A lényeg, hogy meg kell nézni a lakást, ha már dunyhák vannak kiterítve a társasházban, akkor felejtős. Emellett meg kell kérdezni a szomszédokat, hogy milyen a környék, késszégesen szoktak válaszolni.
Ugye a fő lényeg az, hogy mekkora lakást szeretnétek minimum, és mennyit tudtok rá áldozni.
Érdemes igyekezni, és több ingatlanossal felvenni a kapcsolatot, mert az árak szélsebesen mennek felfelé, főleg így iskolaévzárók után.
Én a Futó utcában lakom, a Horváth Mihály térnél, illetve laktam már a Vajdahunyad utca Corvin Plázához közeli részén is.
Ezen a környéken teljes biztonságban érzem magam, este 11-kor is egyedül simán hazaérek, félelem nélkül. Még soha nem kötött belém senki, pedig fiatal nő vagyok...
A Futó utca végig biztonságos, illetve a Pláza közvetlen környéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!