Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tetszenek neked ezek a lakások...

Tetszenek neked ezek a lakások? Megvennéd őket?

Figyelt kérdés

1.

[link]

2.

[link]

Ugyanabban az utcában találhatóak. A drágábbnak a lépcsőházi környezete tisztább,szebb,ez a képeken nem látszik.

Mennyi pénzt adnál értük,ha megvennéd?

Mekkora családdal költöznél be?

2013. jún. 21. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyiket sem venném meg ! Mert : Tetőtéri. Még most verd ki a fejedből amíg nem késő. Én családi házban lakom és padlásteres, A földszinten 26-fok ,az emeleten 30-32 lenne ha nem működne a klima.Pedig EXTRA VASTAG SZIGETELÉS VAN. De a cserép az olyan mint a kemence. Fogadd meg amit mondtam. JÓ TANÁCS.

HA MEG MÉGIS MEGVESZED ,MAJD ESZEDBE JUT, HOGY MIT MONDTAK A FÓRUMON. :-))

2013. jún. 21. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem az első tetszik jobban, reális áron van.. és 3-an simán beköltöznék, férj, gyerek.:)
2013. jún. 21. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Az első kegyetlen, nagyon giccses, nekem borzalmas. Az a tégla utánzatú berakás, mi az egyáltalán ott? A fürdőszoba is ízléstelen, meg úgy az egész az. Elrendezésre nem lenne rossz, én teljesen szétverném, és mindent újra, mert így nagyon nem... A második egy fokkal jobb, de én még keresgélnék inkább.
2013. jún. 21. 13:03
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem a 2. sötét... olyan rideg, alig van rajta ablak... az első a tuti szerintem.
2013. jún. 21. 13:06
 5/7 anonim ***** válasza:

A második tetszik,de egyik se kellene.

Tetőtér,ilyenkor megdögleni a melegtől,én a klimát se birom,de ha birnám is,horror a fogyasztása.

az első elég giccses, a fürdőszobában sok a kihasználhatatlan rész,és túl kék,túl hideg.

2013. jún. 21. 13:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Tetőtérit soha...de amúgy inkább a 2. mint az első
2013. jún. 21. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 2. tetszik. 3-4 fővel lakható szerintem.
2013. jún. 21. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!