Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vegyek egy kis lakást, vagy...

Vegyek egy kis lakást, vagy tartsam meg a házat?

Figyelt kérdés
Van egy kis lakásom, de kiadtam albérletbe, mert építettem egy családi házat, hogy jobban elférjünk. Most a párom el akar menni az anyjához a gyerekúnkkel, én egyedül nem akarok a nagy házba lakni, eladnátok ilyen esetben, vagy megtartanád? Ha eladom plusszal szállok ki belőle, nem lenne bukás anyagilag, és mindkét ingatlan 100%-ban az enyém, nem szállt be a párom anyagilag, mert nem dolgozott.

2013. jún. 19. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Most elég lent vannak a lakás árak. Jobban jársz, ha még tartod. Inkább költözz a kicsibe és add ki a nagyot. Később még lehet szükséged lesz rá, vagy ha beindulnak a hitelezések, akkor a kereslet is megnőhet rá.
2013. jún. 19. 12:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs szükséged a pénzre akkor add ki albérletbe a házat és költözz a lakásba be. De azt írod, hogy van gyereketek, akinek gondolom jól jönne hogy amikor apukájánál van akkor kertesházban lakik.

A másik megoldás, hogy engeded a feleségedet a házban lakni és megegyeztek hogy így nem fizetsz gyerektartást ennek fejébe. Te meg beköltözöl a lakásba. A tulajdon meg marad neked, a gyerekednek jobb lesz, hogy nem kell kiszakítani a környezetéböl, neked nem lesz plussz kiadásod, a feleségedsem jár rosszul.

2013. jún. 19. 13:07
 3/3 anonim válasza:

Ne add el!!!!!!!!!!

Bróbáld vissza szerezni a feleséged :) ha olyan a kapcsolatotok miatt megy el :)

2013. júl. 6. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!