XVIII. vagy XXII. kerület?
Figyelt kérdés
Melyik "jobb", élhetőbb kerület? Leginkább a közlekedés érdekelne.ápr. 17. 12:46
1/5 anonim 

válasza:

Mind a kettőnek vannak jó és kevésbé jó részei is. Én inkább a XVIII.-ra szavaznék.
2/5 anonim 

válasza:

Nem tudom hogyan lehetne ezt a kettőt összehasonlítani. Én inkább pestet szeretem, buda számomra unalmas.
4/5 anonim 

válasza:

Egyik elcigányosodott putritelep, a másik meg kiesik mindentől, cserébe Buda, is csendesebb, zöldövezetibb, normálisabb lakóközösséggel.
Közlekedés mindkét helyen elég szar, így végső soron az fogja meghatározni, hogy a közelben találsz-e munkát.
Metró, Galvani híd és társai meg... Nem ismered még a magyar politikai ígéreteket? Ki tudja mikor lesz bármi is bármiből...
5/5 anonim 

válasza:

4-es
Te nem tudod miről beszélsz.
A XVIII-ban max. a Havanna volt putri, de már arra sem igaz. Nézd meg az Alacskai ltp.-et, vagy vele szomszédos Almáskertet, ahol 100 milla alatt nem kapsz házat! A közlekedés meg olyan rossz, hogy fél óra alatt vagy a Népligetnél vagy a KÖKI-nél vagy a Boráros téren vagyok, kb. fél tucat elérhető járattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!