Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan lehet gyerek nélkül...

Hogyan lehet gyerek nélkül saját házhoz jutni?

Figyelt kérdés
Én és a párom is nagyon szeretnénk gyerekeket, viszont csak akkor, ha már lesz saját ház. Azonban mostanában csak azoknak a lakhatását támogatják, akiknek már van gyerekük. Ezt így nem szeretnénk, és a gyereket sem kényszerből akarjuk. :(

tegnap 17:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kerdezo, nezzel utana a tamogatasi lehetosegeknek. Ha valoban gyereket terveztek, akkor csok+ kamattamogatott hitelt is kaphattok, es babavaro hitelt is ami reszben onreszkent felhasznalhato. Alig kell valodi sajat penz ahhoz, hogy bekoltozzetek. Ha tobb gyerek sikerul, akkor meg kedvezobbe valnak a feltetelek.
tegnap 21:04
 12/15 A kérdező kommentje:
És ha albérletben lakunk, hogyan spóroljunk? :(
tegnap 22:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Tudatosan félretesztek ami megalapoz egy hitelt
tegnap 23:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Mifele kenyszer az, ha nagyon szeretnetek valamit, es ha megteszitek, akkor meg tamogatjak is?
tegnap 23:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Ma már csak jól fizető állással vagy örökléssel jutsz saját házhoz.

Én külfölön vettem de itt jók a hitelfeltételek és kaptunk hitelt. Ráadásul covid előtt vettük, így mai viszonylatban nagyon olcsó volt.

Az otthoni ismerőseim mind csokot meg babavárót vettek fel hogy tudjanak házat venni. Van köztük aki kapott pénzt a szüleitől, nagyszüleitől hogy tudjanak házat venni, van olyan aki egy felújítandó házat kapott.

ma 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!