Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi a véleményetek a házról?

Mi a véleményetek a házról?

Figyelt kérdés
[link]

tegnap 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Gyulaházát nem ismerem. De ha csak a házat nézem, látok benne fantáziát. Egy családnak tökéletes lehet. Nagy kert is van a leírás szerint.
tegnap 15:37
 2/9 A kérdező kommentje:
tegnap 15:48
 3/9 anonim válasza:
100%
Ebben az állapotában nem szép, ízléstelen. Viszont egy kis felújítással szerintem jó családi ház alakítható ki belőle.
tegnap 15:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Személyssen nézd meg tetszik-e. Nekem a térkő meg az a boltív nem tetszik, nem az én ízlesem.

Nem mindegy milyen utcában van, milyen kívülről a ház.

tegnap 16:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A cigány barokk stílus nem tetszik, de ezen felújítással lehet segíteni. Viszont fájóan kevés kép van fenn. Ennyiből nem igazán lehet sok mindent megállapítani.
tegnap 17:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Semmi, ugyanis nulla infó van róla, csak a településnév van.

Ahogy az élethelyzetedről se: miért akarnál egy szabolcsi faluban házat venni?

Miért 100 nm-t, miért 80 nm kerttel?...

Hova kell onnan eljutnod napi, heti szinten?...

Amúgy drágának tűnik, ugyanis ebben az árfekvésben az osztrák határnál / központibb, sokkal jobb infrastruktúrájú településeken vannak lakóingatlanok.

Békés megyében pl. fele ennyiért vannak ennél nagyobb, jóállapotú házak. Szabolcs mitől jobb?

tegnap 18:05
 7/9 anonim ***** válasza:
A com-osról írtam.
tegnap 18:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagyon kisebbségi design. Az a piros falfesték meg a hercegnős taééta melós lesz eltüntetni és telibe glettelni, hogy kinézzen majd valahogy.

A boltív meg a gipszstukkók ugyancsak egy negyed százada letűnt giccs nyoma, de tényleg van az a réteg, akinek ez OK- ezeket a műbarokk dolgokat takarítani, portalanítani egy álom lehet :)

..viszont annál a szobánál, ahol a földön csak egy barnás-bézses szőnyeg van- ott megnézném jobban azt a falat a sarokban- csak simán koszos vagy fel van salétromosodva, vizesedve?

tegnap 20:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Falak vízszigetelésével baj van, foglalkozni kell vele. Néhány helyen látszik hogy a falak vizesednek.
tegnap 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!