Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Fogyasztói hely azonosítókat...

Fogyasztói hely azonosítókat hol lehet meg tudni ?

Figyelt kérdés

Eladtam az ingatlanom.

A vevők írogatnak hívogatnak napokkal utánna hogy szeretnék elkérni a fogyasztói hely azonosítókat .

Ezeket csak rajtam keresztül tudják kideríteni ?

Nekem fogalmam sincs hogy mik a fogyasztói hely azonosítók.

#eladás #vevő #Fogyasztási azonosító
tegnap 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Napokkal utanna? Skandallum!

Nezz meg egy szamlat, azon rajta van.

tegnap 20:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Magán a csekken van rajta ?
tegnap 20:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A csekk egy atutalasi megbizas, az arra valo hogy penzt kuldj vele. A szamla az, amin leirjak hogy mire kerik a penzt. Egyazon levelben kuldik, praktikusan. A csekken szerintem nincs rajta, azon mar altalaban csak hivatkoznak a szamlara, nem ismetelnek meg minden adatot rola.
tegnap 20:41
 4/10 A kérdező kommentje:

Ja értem .

Nem tartom meg a számlákat nincs egy számlám se megtartva.

Nem tudom nekik megadni .

Máshonnan ők nem tudják meg érdeklődni ?

tegnap 20:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Az éves elszámolási papiron rajt van.Hogy lehet nem megőrizni ilyeneket.
tegnap 21:00
 6/10 anonim ***** válasza:

4: Birtokba még nem adtad? Ahhoz is fog kelleni, mert kell jegyzőkönyvet írjatok pont ezekről.

5 évig köteles vagy eltenni a számlákat, de azért hogy az utolsó sincs meg, az magaddal kiszúrás.

Kell legyen szerződésed is a szolgáltatókkal, az is meg kell legyen.

tegnap 21:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Micsoda? Mifele 5 ev koteles?

Azokon a nyomtatvanyokon amugy nincs rajta felhasznaloi hely azonosito, legalabbis nekunk biztos nem volt. Meroorak szama es allasa van rajta. Mondjuk nekem atirtak siman, es ok kuldtek meg a szamot szerzodes mellekletekent, egyebek mellett.

tegnap 21:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Személyesen mentél átíratni?
tegnap 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Elado volt bent szemelyesen, en hianypotlasra kuldtem befotozva emailen ugyanazt, atadasi jegyzokonyv + felhasznaloi nyilatkozat. Utana kuldtek a szerzodest.
ma 00:23
 10/10 anonim ***** válasza:
7: JA, igen, de mérőórák száma, lakás címe, tulaj adatai alapján már megvan az, ami hiányzik.
ma 04:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!