Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Jobb ingatlan Székesfehérváron...

Jobb ingatlan Székesfehérváron, vagy szarabb ingatlan ugyanannyiért, vagy drágábban, de Budapesten?

Figyelt kérdés

Eladtuk a házunkat. Költözés előtt állunk. Két alternatíva között nehéz választanunk..

Szekesfehérvár városhatárán belül, de csendes, élhető környeken egy jó ingatlan?

Vagy Budapest agglomerációjában, szintén élhető helyen, ugyanannyiért ingatlan, de rosszabb színvonalú házban.

Jelenleg Nyíregyházán élünk, de mindkét opció előrelépés lenne a mostanihoz képest, ettől függetlenül jó lenne a "jobbikat" választani, de melyik lehet jobb?

Vállalkozni, munkát találni Pesten könnyebb. Egyéb dolgok miatt is gyakrabban át kellhet járni Pestre, azonban az is messze nem mindegy, hogy milyen házban élünk hosszútávon.

Aggaszt, hogy Budapest agglomerációiban kb 20%-kal rosszabb ingatlant veszek ugyanannyiért, vagy ugyanolyan ingatlanért 20%-kal többet kell kiadnom, mint Székesfehérváron.

Nyilván nekem kell tudni, hogy mik a prioritásaim, de mivel komoly döntés, épp ezért blokkolok le.

Tudnátok esetleg érveket mondani mindkettő mellett, ellen?

Vagy hogy milyen egyéb szempontok lehetnek az ár, lokáció, ingatlan minőségen kívül, amik segíthetnek a döntésben?

#Székesfehérvár jobb opciónak tűnik #Budai agglomeráció jobb opciónak tűnik
jan. 7. 22:33
1 2
 11/13 anonim válasza:
10: Ahhoz pénz kellene szerintem és azt a pénzt sem arra kellene költeni, hogy minnél kevesebb sávon lehessen közlekedni vagy hogy legyen még a jégkorong/korcsolya csarnok, mert hát miért is ne. Ez a város mindig is ilyen volt és az is fog maradni valószínűleg.
jan. 15. 11:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Fehérváron laktunk egy nyarat és kerestünk volna kertes házat, de nem találtunk olyat, ahol a kertben ülve ne hallatszott volna a forgalom állandó zúgása.
jan. 15. 11:37
 13/13 A kérdező kommentje:

A 10-essel egyetértve, az mondjuk furcsa volt nekem, hogy kicsivel éjfél után kimentem az Alba pláza és Meki közötti útra és full senki kb. Egy autó nem ment el hosszú percekig.

Nyíregyházán meg Debrecenben ehhez képest volt forgalom.

Ezt nem negatívumként hozom fel, csak ezt a kihaltságot ilyen tekintetben én is tapasztaltam.

Mondjuk én inkább csendre vágyom ugyan, de valamennyi éjszakai élet, pl autós-motoros azért hiányozna, ha nincs.

De csak van :D mik a tapasztalatok ezzel kapcs?

jan. 15. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!