Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ujepitesu lakas XI-kerben kb...

Ujepitesu lakas XI-kerben kb 110m Ft, ennyiert Becsben is lehet jo kornyeken levo lakast venni, ennek igy megis mi ertelme van es ki veszi meg ezeket ?

Figyelt kérdés
dec. 28. 16:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%

"A kerdes arrol szolt, hogy ezeknek a lakasaraknak mi ertelme van, es ki fizeti ki oket egy olyan orszagban, ahol 300k a netto atlagber."

Hidd el, hogy megveszik. Nem az veszi meg aki 300ezret keres.

Tudod, hogy van olyan óra ami több 100millió, sőt, több milliárdos is? Autó szintén.

dec. 28. 21:34
 12/26 A kérdező kommentje:

Ertem, es milyen jovedelmu emberek vesznek ennyiert lakast a XI kerben ?

Mi a foglalkozasuk ?

Vagy 30 ev hitellel...?

dec. 28. 23:15
 13/26 A kérdező kommentje:
Az orszag 90%-a netto 300k korul keres, by the way.
dec. 28. 23:15
 14/26 anonim ***** válasza:
67%

#13 Tévedésben vagy. Sokkal kevesebben keresnek nettó 300 körül.

Attól mert te olyan körben mozogsz az ország nagyobb része még sokkal jobban keres.

dec. 28. 23:39
 15/26 anonim ***** válasza:
95%

Én nettó 400körül keresek gyárban operátorként, és nem hiszem,hogy a felső 10%-ba tartoznék. 60-70% között viszont elképzelhető ,hogy tényleg 300k alatt keresnek. De még a mekisek is nettó 320-at kaptak 1,5évvel ezelőtt (+kaja). De mondjuk tudok olyan gyárat is ahol nettó 220-260 volt a fizu.

Amúgy az se mindegy,hogy mekkora az a 110millás lakás. 50-60m2?

De tényleg elszomorító. Pár éve nézegettem németországban is olyan 3milla/m2-re jött ki egy olcsóbb lakás ára. Németországban viszont 3-4x annyit keresnek alsóhangon, szóval ott reálisnak tartottam. De az,hogy a bérünk nem változott annyit amennyit most egyes helyeken elkérnek az is tuti.

Bár szerintem BP és a balaton környéke mindig is a drágább helyek közé tartozott. Győr környékén 1 millás m2 alatti-áron simán lehet újépítésűt kapni.

A legnagyobb baj az,hogy az építtetők ,vállalkozók abba a kategóriába tartoznak akik jóval többet keresnek az átlagtól (kb annyit kér amennyit akar) és egy csomó hasznot szereznek ebből. Ha az átlag fizudból kell megfizesd az aránytalanul sokba kerül, és fog is.

tegnapelőtt 02:32
 16/26 anonim ***** válasza:
77%
Akkor vegyél becsben :D
tegnapelőtt 08:36
 17/26 anonim ***** válasza:
64%
Eszembe sem jutna 110 millióért a kelet európai pusztán venni ingatlant. Ennyiért már Spanyolországban tengerpart közelében is van bőven ingatlan. Egy percig sem gondolkoznek azon, hogy hol vegyek. Amugyis utalom a telet.
tegnapelőtt 08:56
 18/26 anonim ***** válasza:
64%
Akkor te ott veszel ingatlant mert te őrt szeretnél , aki meg a 11 kerületben szeretne az meg ott vesz…
tegnapelőtt 11:20
 19/26 anonim ***** válasza:
51%

17-es!

Sokkal olcsóbban is van Spanyolországban, tengerpart közelében lakás, bérelni is kb annyiért lehet, mint Magyarországon. Mégis Magyarországon laksz. Miért?

tegnapelőtt 11:44
 20/26 anonim ***** válasza:
54%
Azért Magyarországon lakik mert fosik váltani, csak a szája nagy.
tegnapelőtt 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!