Debrecenben már a garázsok négyzetméter ára is 1 millió Ft környékén mozog?
Figyelt kérdés
Sőt van fenn eladó garazs 1 millió fölötti négyzetméter áron is. Debrecen drágult meg, vagy a pénz értéke csökkent ennyire?dec. 23. 14:17
11/12 A kérdező kommentje:
10# Sehol nem írtam azt, hogy csak ilyen vagy csak olyan van. Egyébként nem tudom mire akarsz kilyukadni, de a garázsok ott a legdrágábbak ahol jellemzően nincs elég parkolóhely mint például a belváros vagy a panel lakótelepek. Ezeken a helyeken Debrecenben pár éve még 3 millióért vehettél garázst most pedig 8 milliónál tart az áruk és van 1 millió fölötti négyzetméteráron is garázs Debrecenben.
dec. 27. 02:27
12/12 anonim válasza:
Én pl újépítésű paneleket nézegetek(elsősorban lakás miatt) és ott szokott lenni 6-8milliós felár a garázsra. Szóval ott. Helyileg én is Győr 80km-es környékét erősítem(akkora az aurám).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!