1-es nyilván ezt magam is meg tudom nézni, engem a tapasztalatok érdekelnek a mostani időkből.
dec. 4. 09:55
3/9 anonim válasza:
Erre csak a NAV tudna neked válaszolni :)
dec. 4. 10:49
4/9 A kérdező kommentje:
Miért, titok egy névtelen oldalon, hogy mostanában mennyiért árult ingatlanok kelnek el? Az egy dolog hogy oldalakon mennyiéet hirdetik, azt én is látom. Engem az érdekel milyen árúak kelnek el valójában. Vagy ciki megmondani hogy vkinek volt pénze házra és mennyiért?
dec. 11. 12:18
5/9 anonim válasza:
Nádasdladányban, 5.5millióért, lesz vele dolgom, de kompromiszumokkal tudok benne lakni, és legalább nem vertem magam 20év hitelbe.
dec. 11. 17:55
6/9 anonim válasza:
Ha csak a tégla házakat vesszük alapul, akkor is lefedünk vele min 80 évet. Aztán nem mindegy hol van, mekkora, milyen állapota van.
Az ilyen általános kérdésnek semmi értelme. Sokat érsz azzal, ha valaki hozzád képest 100-300 kmel arrébb ír neked egy árat.
Ha képbe akarsz kerülni milyen házak cserélnek gazdát, akkor napi szinten cuppanj rá az ingatlan.comra, és nézd azt a környéket ahol lakni akarsz. Pár hét alatt megjegyed a kínálatot, kifotózhatod telóval akár heti szinten. Aztán látod melyik tűnt el, azt meg alapból észre veszed melyiknek csökkent azára. Fél év alatt megkapd a választ a kérdésedre, de a pontos ár akkor is rejtély marad. De ne hidd, hogy hatalmasakat nem lehet alkudni.
dec. 24. 10:40
7/9 anonim válasza:
Tegnap pesten 100milláért vettem egyet, két héttel előtte borsódban meg 5ért,de tervezem,hogy átviszem pestre és eladom a borsodit 20ért.
dec. 24. 20:18
8/9 A kérdező kommentje:
Édes Istenem. Ennyiből az itteni kérdések háromnegyedének nincs értelme 6-os. Hihetetlen hogy nem lehet normálisan a kérdésre válaszolni. Ahhoz szól a kérdés aki vásárolt mostanában házat.
dec. 25. 19:01
9/9 anonim válasza:
6+
vettem egyet 65 millióért, egy fillért nem engedtek belőle. Új építés, Pannonhalmi régió. Ezzel aztán nem vagy kisegítve, de elég konkrét. 600000 ft/m2 fűtéskészre és még felvett 220000 ft/m2-t bútorozással együtt. Az udvarhoz hozzásem nyultunk, de hátsó kerítés megvan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!