Külföldön élő magyarként hol vennél lakást Magyarországon max 19 M-ig? Ill. lakást vagy házat vennél?
Azért nem ennyire rossz a helyzet az átlag falvakban, de tény, hogy ahol nincs mozgás, az előbb-utóbb feltűnik az orkoknak.
Amúgy nem teljesen értem, minek saját lakás évente 4 hétre. Nem lenne egyszerűbb egy rokonhoz menni, aztán kifizeted neki a rezsit arra az időre?
#6 Először inkább nézd meg a hirdetéseket, mielőtt hülyeségeket írsz,
19 m alatt gyakorlatilag csak 3 eladó lakás van:
Én csak leírtam, hogy ennyiért nem nagyon vannak lakások, te meg erre elég fura stílusban válaszoltál...
"Azért kellene a lakás/ház, hogy maradjon magyar a lakcímem. Évi kb 2-3-szor 2 hetet töltenék ott."
Max berelj egy szobat valami alja telepulesen, ha nincs ismerosod, aki bejelent magahoz. Ha veszel egy ingatlant egy alja telepulesen, anyagilag nem leszel elobbre hosszutavon sem, inkabb romlani fog az erteke es allapota.
Hol elsz kulfoldon?
Németországban.
A szüleim is itt laknak, és el akarják adni az egri házunkat, és venni belőle itt kint egy lakást. Ezért gondoltam, hogy veszek én Mo.-on egy ingatlant, nekik is szükséges lenne hogy maradjon a magyar lakcím.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!