A Tisza-tó melyik részén érdemes nyaralót venni?
Figyelt kérdés
Tavaly egy jótékonysági rendezvény miatt jártam a Tisza-tónál, és átmentem Poroszlón, Kiskörén, Tiszafüreden. Tetszett a tó hangulata. Szívesen vennék a környéken egy kis nyaralót, ahol nyaranta eltöltenék 2-3 hónapot, illetve év közben is alkalmanként néhány hetet. Horgászat, strandolás, éttermek, koncertek és egyéb programok is érdekelnének. Melyik települést ajánljátok a környéken? Mennyire biztonságos ez a rész? Azt láttam, hogy bizonyos településrészek nagyon lepusztult állapotban vannak, másutt pedig nagyon szép fejlődés látható. A tóparttól kicsit távolabb néhány millió Ft-ért is árulnak közepes állapotú ingatlanokat, ezeknek mi lehet a hátránya? Sajnos nincs helyismeretem. Köszönöm szépen!ma 19:12
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Gondolom, akkor ott nem olyan jó a közbiztonság. :D
ma 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!