Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A Tisza-tó melyik részén...

A Tisza-tó melyik részén érdemes nyaralót venni?

Figyelt kérdés
Tavaly egy jótékonysági rendezvény miatt jártam a Tisza-tónál, és átmentem Poroszlón, Kiskörén, Tiszafüreden. Tetszett a tó hangulata. Szívesen vennék a környéken egy kis nyaralót, ahol nyaranta eltöltenék 2-3 hónapot, illetve év közben is alkalmanként néhány hetet. Horgászat, strandolás, éttermek, koncertek és egyéb programok is érdekelnének. Melyik települést ajánljátok a környéken? Mennyire biztonságos ez a rész? Azt láttam, hogy bizonyos településrészek nagyon lepusztult állapotban vannak, másutt pedig nagyon szép fejlődés látható. A tóparttól kicsit távolabb néhány millió Ft-ért is árulnak közepes állapotú ingatlanokat, ezeknek mi lehet a hátránya? Sajnos nincs helyismeretem. Köszönöm szépen!

nov. 19. 19:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%
Tiszananan, Dinnyeshaton! ;-)
nov. 19. 19:21
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Gondolom, akkor ott nem olyan jó a közbiztonság. :D
nov. 19. 19:43
 3/17 anonim ***** válasza:
60%
Szinte minden település elég szépen fejlődik, ezzel együtt az ingatlanárak is elég szépen fejlődnek. Egy tóparti ingatlan több tízmillió forintba kerül. Messzebb a tótól sokkal olcsóbb lehet, de azt tudni kell, hogy dél-heves és jnk északi része az egyik legszegényebb része az országnak. Én nem vennék ingatlant, csak lemennék néhány hétre, hogy lássam mi van. Az éttermi és egyéb szolgáltatások árai eléggé elszabadultak, talán még nem Balaton, de biztosan drágább, mint egy normál lakhelyen. Ha mindenképp gondolkodni kellene, akkor a Kiskörei vízmű lakótelepén nézelődnék, ott ahogy láttam 20 millió alatt is van lakás és ettől nem lehetsz sokkal közelebb a vízhez.
nov. 20. 03:19
 4/17 anonim ***** válasza:
60%
Poroszló? Tele van cigánnyal. Leghülyébb ötlet.
nov. 20. 12:10
 5/17 A kérdező kommentje:

3-as: nagyon köszönöm a válaszodat.

Az ingatlan.com-on 3-6 millió között láttam több egész jó állapotú ingatlant Sarudon, Kiskörén, Abádszalókon.

Ezek vajon miért lehetnek ennyire olcsóak? Távol vannak a vízparttól? Természetesen, magam is próbálok utánajárni, csak nincs helyismeretem. A Google térkép alapján látom, hogy itt külső, tanyasias részek nincsenek (elvileg).

nov. 20. 12:25
 6/17 A kérdező kommentje:
4-es: köszönöm az információt!
nov. 20. 12:26
 7/17 anonim ***** válasza:
Minden telepulesnek van uduloovezete. En sarudon mondjuk biztos nem vennek. Kiskore varos, nekem szimpatikus. Del hevesben sok a cigany de mint emlitettem az egesz regiora jellemzo a nyomor, ez szerintem nem szempont. A masik varos tiszafured. En nem mennek ki hevesbol. Poroszlo kiskore valszeg. Poroszlon a ciganyok jelenlete nem erezheto erosen es szerintem ha igy halad akkor elnis fognak ezekrol abhelyekrol tunni.
nov. 20. 14:03
 8/17 anonim ***** válasza:
68%
Nagy divat lett par eve a Tisza-to! Sok kulfoldi vesz ott hazat, bagoert, 1-2 millioert. Nem veletlen! Veszelyes, zuros hely. A kornyek szegeny. Alkoholistak, koztorvenyesek, agressziv ciganyok es ribik gyujtohelye. Jellemzoek a betoresek, rablasok, keselesek, gyilkossagok, A rossz hire mar kulfoldre is eljutott. Ez van.
nov. 20. 14:15
 9/17 anonim ***** válasza:
20%
Ez pont nem igaz. Nem tudom ezeket a vad maszlagokat honnan szeded?
nov. 20. 14:45
 10/17 A kérdező kommentje:

7-es: köszönöm a válaszodat, nagyon hasznos!

8-as: köszi, hozzám inkább olyan hírek jutottak el, hogy kezdenek jobb irányba menni a dolgok a tó körül, kezd felzárkózni a turizmus, de persze lehet, hogy Neked van igazad, és ezek elkerülték ezek a figyelmemet.

nov. 20. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!