Miért ilyen drágák falun a régi puszta házak ?
Figyelt kérdés
Némelyiket elbontani kellene nem pénzt költeni rá.ma 17:08
2/7 A kérdező kommentje:
Több tíz millió egy olyanért amiben esetleg a falak jók vagy azok is vizesednek
ma 17:34
3/7 A kérdező kommentje:
Legalább 50 éve nem költöttek rá 10 Ft-ot se.
ma 17:39
4/7 anonim válasza:
Drága a világ. Arra vágytunk, hogy értékesek legyenek az otthonok és lám már meg is van.
5/7 mindentudó99 válasza:
Mert újat építeni 50 milla. Ezért arányosan drágább a rossz is mivel minden házat fel lehet újítani. Egy ismerősöm 1.5 millááert vett egy vegyes falazatút. Felújította mos 25 ert árulja. Meg is fogják venni. 16 ért árultak egy masszívabb vályogot itt nem nessze. Van valami akapja falak is jók. Minden más csere. Rákölt 20 miliót még mindíg olcsóbb mint építeni.
6/7 anonim válasza:
A csok miatt alapból drágák a házak.
Amúgy meg lehet c mentes a falu. Én pl ilyen helyen vettem "túlárazott" házat. Városon lett volna 5ért is felújított ház, falun meg 9ért vettem egy lepukkant vitesedő parasztházat. Na de megérte, mert csend van és nyugalom, nincs c.
7/7 anonim válasza:
Újat építeni lassan megközelíti a 70-80 milliót, de kisebb méretben is az 50-et. Sokaknak nincs ennyi pénzük, inkább megveszik a felújítandót 10-15-20 millióért. És, ha szerencséjük van, akkor jelentős munkákat tudnak maguk megcsinálni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!