Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Jövőre mennyit fognak emelkedn...

Marcika1558 kérdése:

Jövőre mennyit fognak emelkedni az ingatlanárak? 15-20%?

Figyelt kérdés
Azt jósolják hatalmas töke fog az ingatlanpiacon megjelenni

#ingatlan #ingatlanár #nemleszsajatlakasod
tegnap 21:05
 1/4 anonim válasza:
100%

Soha senki nem tudja ezt megjosolni. De én tippelek, Szerintem 5-10% között.

Szerintem a magannyugdijasok nem feltétlenül ingatlant vesznek. Szerintem ezt direkt hiresztelik, hogy porogjon a piac.

tegnap 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
Magánnyugdíj nem fog sokat pörgetni a piacon. Lejáró 18% kamatú PMÁP-ok kivétele annál inkább - ez már most elindult, hiszen napi szintű kamatfizetés van, aki erre "rájött" az már most is kiveszi a pénzét, hogy habár kamattól elesik de olcsóbban is vehessen még ingatlant akár befektetésre - meg jön az önerő csökkentése is.
ma 08:35
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem a magánnyugdíj nem fog nagyot pörgetni, de a 4 milliós munkáhsitel sem, ezek keveseb egy lakáshoz...
ma 09:45
 4/4 anonim ***** válasza:
51%

Attól függ hol.

Budapesten, a belső részekben, ahol külföldiek vesznek, mert gyenge a forint és tovább gyengül? Nekik igazából olcsóbb lesz, mint tavaly.

Ha "csak" az inflációval emelkedik, akkor nincs reál ár változás.

Az ingatlanosok szerint sokkal, vegyél most! Azonnal, minden áron, még ma! Tőlük!!!

Én az állampapír pénzekből sem várok tömegeket az ingatlan piacra.

Nettó öt százalékért? Miközben ha marad állampapírban kap nettó hetet hátradőlve.

A magánnyugdíj pénztárakban meg átlagosan pár millió van, az is úgy, hogy keveseknek van sok, sokaknak meg pár százezer.

Abból mosógépet vehet legfeljebb, nem lakást.

ma 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!