Melyik alábbi kerületben vennétek lakást?
Figyelt kérdés
Most úgy alakult,hogy összegyűlt/örököltem pénzt viszont ehhez felkellene vennem még hitelt. Nézegettem a lakásokat Budán 22.ben 40m -tól kezdődnek a másfél szobás lakások, ehhez 20m kellene felvennem ami a fizetésem majdnem felét érné el. Pesten ami közel van a 21,20,9,8,7. Kerületek ott már 35m -körül tudnák venni másfél szobás lakást,viszont nagyon rossz kerületek ezek(lakosság összetétele). Ha kijebb mennék mint ezek a kerületek akkor a rokonokhoz,családtól messzebb kerülnék. Nem tudok dönteni. Vagy vegyek Budán 1 szobásat? Az meg hosszú távon nem jó,főleg akkor nem ha családot szeretnék. Barátnőmmel nem rég óta vagyunk együtt. Ti mit tennétek?okt. 29. 07:26
1/6 anonim válasza:
A VIII.-nem nincs lakótelep. A XX. - XXI.-nél nem tudnál "kijjebb" menni, mert azok peremkerületek. VIII.-ban egy lakótelep van, azt kerüld! A IX.-ben a József Attila ltp. kifejezetten élhető. nyugis, csendes környezet, és ott simán vennék lakást.
Én biztos nem költöznék Budára több pénzért.
2/6 anonim válasza:
Nem igaz hogy a felsorolt keruletek rossz osszeteteluek. Vannak nagyon szuper reszek meg vannak rossz osszeteteluek. De ne altalanosits az egesz keruletre. En pl a nyóckerben laktam a tolnai lajos - déri miksa kereszteződésnél. 5 háztombbel arrebb meg oke volt a kornyek de nem laktam volna. Ott viszont tok oke volt. De ez csak pelda
3/6 anonim válasza:
9. kerület jön föl, mint a talajvíz, én ott keresgélnék, főleg a Duna közelében.
4/6 A kérdező kommentje:
Szóval ezek közül a 9. Kerület ami jó lenne. Ott mely részei a "jók"?
okt. 29. 09:40
5/6 anonim válasza:
A 9ben a Dunánál rengeteg újepítésű van és lesz. Nagyon zsúfolt szerintem, de kinek mi tetszik.
6/6 anonim válasza:
" Ott mely részei a "jók"?"
József Attila ltp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!