Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 9. kernek ez a része milyen?

9. kernek ez a része milyen?

Figyelt kérdés
A 9. ker Soroksári úton, a Művészetek Palotája környêken levő lakások miatt érdeklődöm, milyen arra lakni? Aki tenyleg ismeri a kornyeket, ajánlja e, stb. Köszönöm.
szept. 24. 08:39
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
A kedvenc kerületem, de nem a Fradi miatt. Bármelyik részére költöznék ha tehetném
szept. 24. 09:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Az egész 9. kert rehabilitálták a Millenium Park kifejezetten jó (itt dolgozom) qva drága, csak rossz hogy alatta megy a hév én személy szerint ezért nem költöznék oda.
szept. 25. 20:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem botlik bele errefelé az ember mindenfelé guruló hajléktalanokba, orditozó értelmiségekbe? Az utca zaj nem zavar, viszont kisgyerekekkel nem költöznék 8. kerbe, viszont ez is közel van, minden elérhető.
szept. 26. 07:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Kérdező: mindenhol vannak hajléktalanok, orditozó értelmiségiek, részeg külföldi fiatalok, helyi őslakosok, stb, de ha olyan helyre akarsz költözni ahol nincsenek, akkor vegyél egy tanyát.

1 vagyok

szept. 27. 10:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Ne mondd már, hogy ugyanannyi van, mint pl a Teleki László téren! Ne vicceljünk.
szept. 27. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdező: Akkor sétálgass a 9 ben. És akkor el tudod dönteni hogy megfelel e neked vagy nem.

1 vagyok

szept. 27. 12:35
 7/7 A kérdező kommentje:
2-es, pont arra neztem ki 2 lakast is, jonak tunt belulrol is! Koszi a hasznos valaszt!
szept. 27. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!