Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A rezsi átírása hogy működik?

A rezsi átírása hogy működik?

Figyelt kérdés

mindenképp egyszerre kell hozzá az eladó és a vevő? nem elég, ha az eladó lemondja, én meg 1-2 nappal később bemegyek és megkötöm a szerződést az én nevemre? nem sok kedvem van vele órákat ücsörögni az ügyfélszolgálatokon... ráadásul nem is az eladó nevén vannak az órák, számlák, hanem az elhunyt szüleién...

nem lehet valahogy ezt a közös ügyintézést kiküszöbölni?

víz, villany, gáz, szemét...

szept. 4. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Dehogynem.

Formanyomtatvány van a Szolgáltató saját oldalán.

A volt tulaj lemondta, én meg bejelentettem másnaptól.

Egy-két hét múlva kaptam válaszban az új szerződést, amit szintén nyomtattam, aláírtam, visszaküldten e-mailben.

Ha van fizetni való, előtte-utána, akkor tört hónapos számlát küldenek.

szept. 4. 23:15
 2/5 anonim ***** válasza:

.. Az adásvételit csatolni kell.

Később kijönnek megnézni az órákat, hogy minden rendben van e. Én a villanynál ezúttal kértem is az amper bővítést is.

szept. 4. 23:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Honnét van ez az infód? Nem kell együtt mennetek, elég neked.

Neki ki kell fizetnie az átadási jegyzőkönyvben leírt óraállásokig mindent a szolgáltatóknak, és a nullás igazolást odaadja neked te pedig elmész elintézni a nevedre írást minden igazolással.

szept. 5. 01:35
 4/5 anonim ***** válasza:

3, nekem még ennyi sem kellett.

Nem kellett nullás számlát mutatnom. Mire megkapta a csekket a volt tulaj hogy a maradékot fizetnie kell, már rég túl voltunk az átíráson.

Pontos óraállás és adásvételi kellett, meg az irataim.

szept. 5. 09:16
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! a tulaj mondta, hogy együtt kell menni, én meg nem emlékeztem, az előzőnél hogy volt :S
szept. 5. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!