Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Jól látom, hogy vidéken a...

Jól látom, hogy vidéken a nagyobb településeken csökkennek az ingatlanárak?

Figyelt kérdés

Ez a Falusi CSOK korlátozás miatt lehet?

Most már csak az 5000 fő alatti településeken elérhető.

Én 6000 fős településen lakok, és megnéztem, mintha csökkentek volna.

Vagy kezd visszaesni az érdeklődés, szegénység van?

Érdemes még várni?

aug. 31. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Mire érdemes várni, az ingatlan árak csak háborúban vagy brutális elnéptelenedésnel csökkennek jelentősen, az apróbb gazdasági változás miatti csökkenéseket az infláció úgyis mindig ellensúlyozza, szóval ha varsz, mai infláció alapján garantálom neked, hogy drágulni fog minden....
aug. 31. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán. Nálunk mondjuk az a csökkenés oka, hogy egyre több a putris cigány. A környező falvakban már jóval drágábbak a házak.
aug. 31. 15:12
 3/7 A kérdező kommentje:

40 millióért teljesen felújított 2 szintes házat láttam, ezek 1 éve jóval drágábbak voltak.

Ami lepukkant kádárkocka volt 20 millióért most 14ért árulják.

aug. 31. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy láttál 1 hírdetést amit 1 eve jelentősen túláraztak, azóta is árulják de feltűnt nekik hogy a kutyának nem kell ezért lejjebb vitték az árát, ez nem azt jelenti, hogy csökkennek az ingatlanárak... pusztán azt, hogy láttál 1-2hírdetést amit idióta hirdet...
aug. 31. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
De, tavalyhoz képest a nyáron én is jelentős csökkenést tapasztaltam. És én nem 1 meg 2 lakást néztem. Viszont ahogy vége a nyárnak, el is kezdtek emelkedni a lakásárak.
aug. 31. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Ismerős nem kapott hitelt mert falun túlárazott volt az ingatlan..
szept. 5. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Kivárnak az emberek, nem pörög a kereskedelem
szept. 5. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!