Melyek azok a megyeszékhelyek és nagyvárosok idehaza, ahol kevés a c állampolgár?
Figyelt kérdés
Mármint szinte elenyészően kevés..aug. 28. 01:22
11/17 anonim válasza:
Az úgymond ott találhatóak kevesebben, ahol drágábbak az ingatlanok. De ez oda vissza is igaz, mert valószínűleg miattuk olcsóbbak azok a települések. De a százalékos arányuk sem feltétlenül jó mérőszám, hisz inkább gettókban élnek nagyon nagy százalékban, ami egy nagyon lélekszámú városban az a terület ilyen szempontból elég problémás. Én főleg Kecskemétet ismerem, de mint ahogy fentebb írtam százalékosan lehet nem olyan kiemelkedő a létszámuk, de vannak olyan városrészek, ahová nem szívesen költöznék, és ez a dél keleti rész. Máshol is vannak, de nem ilyen nagy arányban. Amúgy én északnyugat Magyarországot mondanám, de biztos arra is vannak a külvárosi részeken, csaj kevesebben. Na meg gondolom nem mindegy, hogy tehetős, rendes romákról van szó, vagy azokról akiknek nincs munkájuk és bűnözésből élnek. A fent említett területi statisztikai adatok nem épp újak, amikből itt egy kiemelt rész, hogy merre a legnagyobb százalékos arányuk.De szerintem ennyi idő alatt se változhatott sokat. [link]
12/17 anonim válasza:
Mindenhol van, de dunántúlos nagy baj nincs sehol.
13/17 anonim válasza:
Veszprém. Én Pápán lakok amúgy, itt is kevés bár ez kisebb város.
14/17 Mansour válasza:
Szegeden és környékén nincs sok. És állítólag Győr-Moson-Sopron megye jó még ilyen szempontból, de arra keveset jártam, ott nincs személyes tapasztalatom. Zalaegerszegen sem nagyon láttam, bár ott sem sokszor voltam.
15/17 anonim válasza:
Nálunk kevés van, de ha csinálnak valamit a rendőrség elsikálja. Igen még az emberölést is. (Szigethalom)
17/17 anonim válasza:
Egy interntes oldal azt írta, régebbi adatok alapján, hogy Szegeden, Mosonmagyaróváron, és Balatonalmádin élnek a legkevesebben. Nem tudom azóta mennyit változott a helyzet, de újabb adatot nem találtam. Ezek közül persze Szeged a legnagyobb, és Mosonmagyaróvár, ami ugyan nem nagy, de legalább egy élhető kis/közepes városnak tűnik. Amúgy meg a nyugati határ közelében lévő városokban szintén kevesen vannak. Szombathely, Sopron, Győr, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!